Moonstone
Moderator
Wiesz, ja jestem dowodem anegdotycznym potwierdzającym twoja regulepsujesz mi argumentacjęUznam Cię za ten JEDYNY wyjątek potwierdzający regułę
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz, ja jestem dowodem anegdotycznym potwierdzającym twoja regulepsujesz mi argumentacjęUznam Cię za ten JEDYNY wyjątek potwierdzający regułę
![]()
może faktycznie w połowie albo tuż 0rzed jedzeniem?Ja się „odobraziłam” na suple i jem od tygodnia sumiennie. No i niestety odbija mi się rybą z puerii -.- czy ktoś ma jakiś sposób żeby się nie odbijało? Brać tabletki w połowie jedzenia? Bo ja zawsze jem po posiłku….
Ja brałam dha przed jedzeniem i odbijało mi się tyłki czasamimoże faktycznie w połowie albo tuż 0rzed jedzeniem?
No właśnie chyba zrobię eksperyment. Bo jako osoba która ryb i owoców morza nienawidzi, to ten posmak ryby z puerii wprowadza mnie w obrzydzeniemoże faktycznie w połowie albo tuż 0rzed jedzeniem?
Dobra, nie było gownoburzy dawno, posty się nie nabiją same. No więc: nie mam żadnego siwego włosa. Nigdy nie miałam.
Ja jestem ruda i mam słownie jednego w grzywce![]()
ja też nie![]()
Ale mój mąż ma pełno Siwków, wiec jak coś to możesz jego lubićA ja Was tak lubiłam...
.Ja brałam dha przed jedzeniem i odbijało mi się tyłki czasami![]()
A tez Ci mięknie ta kapsułka od upału? Ja raz przez przypadek przegryzlamNo właśnie chyba zrobię eksperyment. Bo jako osoba która ryb i owoców morza nienawidzi, to ten posmak ryby z puerii wprowadza mnie w obrzydzenie![]()
Nie, obijalo mi tyłki. To dha. Jak parcianym paskiem.Jeżu przeczytałam ze tyłkiem Ci się odbijało….![]()
ja też na początku tak przeczytałamJeżu przeczytałam ze tyłkiem Ci się odbijało….![]()