• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
a gdzie sprawozdanie dla koleżanek? ;>
Co tu opowiadać? Wszystko zgodnie z planem. Aktualnie 12dc, jeszcze przed owu, lewy jajnik walczy, pęcherzyk 17mm, dała mi gonadotropiny (jednorazowo) na przetestowanie małą dawkę i przy okazji na podbicie tego cyklu.
Zrobiliśmy wszystkie badania do ivf. Wyszły zadziwiająco tanio (tzn. szacowałam znacznie więcej), dostałam rozpisaną stymulację na start nowego cyklu. Widzimy się 6-7dc i działamy dalej. Lecimy z dawką po bandzie, żeby uzyskać jak najwięcej komórek.
No i teraz hit! Pamiętacie ten szałowy wymaz z cewki moczowej (wrzucałam jakiś czas temu filmik)? Babka z zaskoczenia do chłopa: a Pan tu ma próbkę, robi się tak i tak, pójdzie Pan do łazienki i zrobi! Chłop blady, poszedł, wyszedł i nie chce na ten temat rozmawiać. A jak wszedł do tej łazienki do babka do mnie: muszę tak robić, bo chłopy panikują xD
Także no... lecimy dalej z tematem.

Co tu opowiadać? Wszystko zgodnie z planem. Aktualnie 12dc, jeszcze przed owu, lewy jajnik walczy, pęcherzyk 17mm, dała mi gonadotropiny (jednorazowo) na przetestowanie małą dawkę i przy okazji na podbicie tego cyklu.
Zrobiliśmy wszystkie badania do ivf. Wyszły zadziwiająco tanio (tzn. szacowałam znacznie więcej), dostałam rozpisaną stymulację na start nowego cyklu. Widzimy się 6-7dc i działamy dalej. Lecimy z dawką po bandzie, żeby uzyskać jak najwięcej komórek.
No i teraz hit! Pamiętacie ten szałowy wymaz z cewki moczowej (wrzucałam jakiś czas temu filmik)? Babka z zaskoczenia do chłopa: a Pan tu ma próbkę, robi się tak i tak, pójdzie Pan do łazienki i zrobi! Chłop blady, poszedł, wyszedł i nie chce na ten temat rozmawiać. A jak wszedł do tej łazienki do babka do mnie: muszę tak robić, bo chłopy panikują xD
Także no... lecimy dalej z tematem.
no i pięknie! 😍

U mnie np jeśli chodzi o trombofilie mam zrobić nadania we wrześniu . Objaw taki ,ze już drugi raz dostałam zatoru płucnego . U mnie krwawienia jeśli chodzi o rany nigdy bardzo nie krwawiły za to okres miałam obfity . Pani hematolog mówi ,ze prawdopodobnie mam już nabyta dlatego robimy badania . Teraz biorę tabletki zakrzepowe ,a w ciąży brałam cały czas clexan a od kwietnia swą razy dziennie i cały połóg. U mnie w rodzinie dziedziczone jest gęsta krew . U mnie jeśli chodzi o ciąże to pierwsza starania 2.5 roku ciężki przebieg różne choroby ciężki poród itp druga starania 1.5 roku trzecia starania pol roku a o czwarta można powiedzieć ze w pierwszym cyklu . Ciąża problemowa .
O kurcze.... Ja mam bardzo obfite krwawienia miesięczne.... Swego czasu bralam nawet exacyl bo bez owijania w bawelne to po prostu przez pierwsze 3 dni krwawie jak zazynana swinia. Ale to tak ze sie przebierać po kilka razy musialam bo mi doslownie przeciakaja 3 podpaski maxi ktore naraz zakladam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry