Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zależy od laboratorium pewnie ale ja miałam zawsze po kilku godzinach od pobrania czyli tego samego dniaDziewczyny! Czy wynik bety otrzymujemy tego samego dnia czy na następny dzień ?
Nie maA gdzie dokumentacja zdjęciowa?![]()
Oj tak.mój mózg ma zdiagnozowaną depresję, takie mózgi odpierdalają takie rzeczy![]()
Mój najpóźniejszy był przed północązależy od laboratorium pewnie ale ja miałam zawsze po kilku godzinach od pobrania czyli tego samego dnia![]()
A najlepiej zrobić relacje na żywo z dożynek i bycia pijana!Oczywiście, że nie! Powinnaś nas uprzedzić, żebyśmy mogły się przygotować mentalnie na Twoją nieobecność![]()
Nie wiem jak inni, ale ja kocham chleb z żółtym seremTia, chleb z żółtym serem i rzodkiewkąAle była dobra pizza po klinice
![]()
No dobra, wybaczamNie manie pomyślałam o tym, a ja nie jestem nauczona robić zdjęcia jedzenia. Matko jedyna! Mam nadzieje, że zjedzenie ich z intencja wystarczy. Były frytki i lody. Na kanapki się nie skusiliśmy
![]()
Nie cierpię takich imprez jak np. dożynkiA najlepiej zrobić relacje na żywo z dożynek i bycia pijana!
Ja tak rzadko mam coś wspólnego z podobnymi imprezami ze nawet trochę mnie ciekawiąNie cierpię takich imprez jak np. dożynki![]()