Aksamitka28
Fanka BB :)
Bo zapomniałaś, że dzisiaj ostatnio dzień na zbadanie poziomu jakiegoś hormonu na następną wizytę u lekarzaJak chłop wróci z roboty tylko muszę mu jakiś kit nawciskać po co nagle na krew jadę![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bo zapomniałaś, że dzisiaj ostatnio dzień na zbadanie poziomu jakiegoś hormonu na następną wizytę u lekarzaJak chłop wróci z roboty tylko muszę mu jakiś kit nawciskać po co nagle na krew jadę![]()
Krechy jak nic!Laski widzicie cienie ?
Pink 2x plus jakiś ostatni Horien.
Patrze do mojej szuflady i kurva nie mam nic innego. Same pinki.
Ale u mnie NIGDY nie było cienia ...
aaaaaaaaaa, w końcu wypierdalaszLaski widzicie cienie ?
Spróbuję zadzwonić do Pań i zapytać czy jest możliwe wystawienie e- recepty.W takiej sytuacji poszłabym do ginekologa albo poprosiła o e-receptęjak jesteś jego pacjentką to bez problemu powinien wystawić
Piękne krechyLaski widzicie cienie ?
No a czego Ty się spodziewałaś, już dawno Ci mówimy, że masz stąd iść, a Ty uparcie tu siedzisz, a teraz w końcu się Ciebie pozbędziemyJak się wszystkie cieszą![]()
Tylko kto będzieJak się wszystkie cieszą![]()
Ej mam prawo być do 31. Nie możecie mnie jeszcze wyjebaćNo a czego Ty się spodziewałaś, już dawno Ci mówimy, że masz stąd iść, a Ty uparcie tu siedzisz, a teraz w końcu się Ciebie pozbędziemy![]()