Kosinka94
Moderator
No masz racjęOjej. Trzymam kciuki żeby nie bolało długo! Ja tez robię porządek z zębami, we wtorek czeka mnie najprawdopodobniej kanałówkalale lepiej teraz niż jak będziemy w tej ciazy za miesiąc, nie?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No masz racjęOjej. Trzymam kciuki żeby nie bolało długo! Ja tez robię porządek z zębami, we wtorek czeka mnie najprawdopodobniej kanałówkalale lepiej teraz niż jak będziemy w tej ciazy za miesiąc, nie?
![]()
Dokładnie takOjej. Trzymam kciuki żeby nie bolało długo! Ja tez robię porządek z zębami, we wtorek czeka mnie najprawdopodobniej kanałówkaale lepiej teraz niż jak będziemy w tej ciazy za miesiąc, nie?
![]()
a górna czy dolna? Jak górna to nie ma się czego bać, myślałam że będzie strasznie a to pół minuty i po zębieMnie też to czeka, ale odwlekamy w czasie jak mogę bo się boje![]()
Dolne bo mi Krzysia zgryz i nie ma miejsca na nie.a górna czy dolna? Jak górna to nie ma się czego bać, myślałam że będzie strasznie a to pół minuty i po zębie![]()
Ajjj, to ponoć gorzejDolne bo mi Krzysia zgryz i nie ma miejsca na nie.
a to w takim razie nie ma sensu, myślałam że masz bliżej. Wiadomo, że beta będzie pięknaNo niby mam, autobusem 40 km w jedną stronę z wózkiem i 2,5-latką na kolanach, gdzie lekarz powiedział, zero podnoszenia. Zanim dojadę to pobiorą tak późno, że się nie opłaci![]()
No mi się bebechy wywracają z frustracji bo w domu wszędzie prawie autem jeżdżę, bo w Perth komunikacja miejska jest tylko dla entuzjastówJa mieszkam w mieście i przez 10 lat miałam prawo jazdy i w ogóle nie jeździłam bo się bałam. Wszędzie była komunikacja miejska wiec nie miałam problemów z poruszaniem, a tu tramwaj, a tu uber, a tu autobus. Ale starania dały mi kopa do przezwyciężenia lęków, bo przecież jak będę już miała bombelka to będzie łatwiej autem pojechać niż tłuc się autobusami. I od roku nareszcie jeżdżę sama, wszędzie! Jestem z siebie dumna bo dało mi to duże poczucie samodzielności. Nie wiem jak ja mogłam zyc bez prowadzenia auta ;D
U mnie to nie będzie takie łatwe bo pół zęba wgl nie widać.Ajjj, to ponoć gorzejale wierzę że to tylko plotka
![]()