Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Miło Cię znów tu widziećCześć dziewczyny!
Stęskniłam się za tymi wszystkimi tematami starań w cyklu i tematami wokół cyklu, tego dreszczyku oczekiwania jaki będzie ostateczny wynik, za tym pozytywnym klimatem kresek, mam wielką ochotę cieszyć się publicznie i gratulować z całego serca tym, którym te piękne krechy wysikują. Przez ten m-c zyskałam oddech, jakiś dystans, przemyślałam ile jeszcze chcę się starać, czy już przestać czy próbować i jakoś tak uparcie nie potrafię odpuścić, pomyślałam, że tak rozsądnie dla mnie jest dać sobie czas do kwietnia do mojej 40 tki.
Choć seks w tym m-cu wypadał bez presji, bez skupiania się kiedy ta ovulka będzie, bez spiny, tylko i wyłącznie z ochoty obojga - oczywiscie los kocha podsuwać różne niespodzianki - więc wychodzi na to, że moj luzacki bez presji i spiny seks w cyklu będzie chyba = bezowulacyjnyi ogólnie trudno, jest jak jest, biorę na klatę, a nóż widelec, moze karta się jeszcze odwróci. Więc jesli mogę i nikomu tu moja obecność zawadzać nie będzie to wpiszę się z testowaniem na dzien mojego okresu z poprzedniego cyklu czyli na 8.09, ewentualnie skoryguje jesli okres przyjdzie. Ogólnie październik w staraniach odpada, bo mąż wyjeżdża na kolejny kurs, więc bardzo liczę na ten wrzesień....
Rozum mówi korzystaj, jeśli oferta jest atrakcyjna. Potem będziesz kminić nad resztą.Chciałabym uciec stąd na mamusie, ale pojawiła się fajna oferta pracy i znów tysiąc myśli...
Black angel? Co się stało z Twoim nickiem? Chyba zamierzasz Tu rozwalić system...?Cześć dziewczyny!
Stęskniłam się za tymi wszystkimi tematami starań w cyklu i tematami wokół cyklu, tego dreszczyku oczekiwania jaki będzie ostateczny wynik, za tym pozytywnym klimatem kresek, mam wielką ochotę cieszyć się publicznie i gratulować z całego serca tym, którym te piękne krechy wysikują. Przez ten m-c zyskałam oddech, jakiś dystans, przemyślałam ile jeszcze chcę się starać, czy już przestać czy próbować i jakoś tak uparcie nie potrafię odpuścić, pomyślałam, że tak rozsądnie dla mnie jest dać sobie czas do kwietnia do mojej 40 tki.
Choć seks w tym m-cu wypadał bez presji, bez skupiania się kiedy ta ovulka będzie, bez spiny, tylko i wyłącznie z ochoty obojga - oczywiscie los kocha podsuwać różne niespodzianki - więc wychodzi na to, że moj luzacki bez presji i spiny seks w cyklu będzie chyba = bezowulacyjnyi ogólnie trudno, jest jak jest, biorę na klatę, a nóż widelec, moze karta się jeszcze odwróci. Więc jesli mogę i nikomu tu moja obecność zawadzać nie będzie to wpiszę się z testowaniem na dzien mojego okresu z poprzedniego cyklu czyli na 8.09, ewentualnie skoryguje jesli okres przyjdzie. Ogólnie październik w staraniach odpada, bo mąż wyjeżdża na kolejny kurs, więc bardzo liczę na ten wrzesień....
Kurka...Black angel? Co się stało z Twoim nickiem? Chyba zamierzasz Tu rozwalić system...?
Ja witam, chociaż wolałabym żeby nikt nie wracał na kreski![]()
trzebabyło zmienić na królowa cieni...Kurka...zmieniłam nick dla jaj - ogólnie wynikających z tych częstych cieni, które po krolewsku wyłapuje
i utknęłam z tym. Zmienić z powrotem mogę koniec września
No cóż pasuje do avatara to muszę przemęczyć się z tym![]()
No fakttrzebabyło zmienić na królowa cieni...
Co u Ciebie?
Ostatnio się zastanawiałam czy Ci się udało bo tak zniknęłaś przed testowaniemNo fakttak pierwotnie wpisałam, ale pomyślałam, że tak jakoś grobowo i mało pozytywnie wybrzmiewa
i nie wysikam przez to kresek
![]()
No niestety, wysikalam tylko 1, teraz wypada bezowulacyjny- chyba, że coś odbije, ale już dość późno, więc raczej nie. Mąż wyjeżdża na tydzień od jutra, idealnie mógłby okres nadejść,chociaz ciążą nie pogardzęOstatnio się zastanawiałam czy Ci się udało bo tak zniknęłaś przed testowaniemChciałoby się powiedzieć witaj z powrotem ale lepsze byłoby gdybyś jednak trafiła na ten drugi wątek a nie na kreski
Powodzenia!
![]()