Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj to trzeba się hamowaćNie wiem ile w tym prawdy ale czytałam że przy staraniach nie powinno się tyle sex uprawiać (np 2 razy dziennie)bo osłabia to plemniki i może kiedyś nadążyć z produkcją spermy...ale tak jak mówię,tylko tak czytalam
Mi teraz z tyłu głowy pojawiła się myślałam ci jak plemniki słabe i np nie są wstanie przeżyć np 30 h ,więc by musiał by być sex codziennie,,....chyba mi się nudzi i za dużo myślę...a tak serio to nie wiem jakie mój mąż ma nasienie ,czy dobre czy słabe....Oj to trzeba się hamowaćnie ma co przesadzić, jak widać co za dużo to niezdrowo. Tak co drugi dzień będzie musiał wystarczyć.
Gratulacje! Rośnijcie zdrowo
WartośćFlagowanie Jednostka Zakres prawidłowy TSH 0,128 µU/ml poza ciążą: 0,270 - 4,200 ciąża: 1 trymestr: 0,009 - 3,180 2 trymestr: 0,050 - 3,440 3 trymestr: 0,110 - 3,530 Zakresy referencyjne dla kobiet w ciąży zostały wprowadzone w oparciu o zalecenia Polskiego Towarzystwa Endokrynologicznego; Endokrynologia Polska 2021;72 (5) Progesteron 16,00 ng/ml faza folikularna 0,20 - 1,50 faza owulacyjna 0,80 — 3,00 faza lutealna 1,70 — 27,00 postmenopauza 0,10 - 0,80 Beta HCG 44,7
Tak - nagatyw, ale później i tak dostałam okres w ciągu dnia, więc stracone 7 zł@Haynee86 testowałaś?![]()
Jejku też mam 37 lat, więc nawet tak nie mówNieśmiało się przywitam. Podczytywałam Poprzednie watki ale chyba juz czas się ujawnić. O kolejne dziecko staramy się dopiero od 2 cykli, testować będę 12 września. Ale ja juz stara jestem bo 37 lat. I chyba mój zegar biologiczny zaczął dawać mi znaki że to już powolutku koniec bo od kilku miesięcy intensywnie myślę o dziecku.
Jakbym swojego widziała, dziś też wyjeżdżaliśmy i mówiłam że chce wyruszyć o 7:00. Wstał 6:30, najpierw pił kawę, później srał i ostatecznie tyle się zbierał, że pojechaliśmy o 8:30Chyba dziś jakaś zła aura jest, bo mój mąż tez mnie trochę poddenerwował. Proszę się, żeby się szykował, bo jedziemy dziś na urodziny, a jak córa wstanie z drzemki, to nie będzie czasu na jego salony piękności, bo od razu wsiadamy w auto. A on co? Poszedł spać, bo on jak małe dziecko czasem, tez wymaga drzemki. No gościu…
A mi dziś pęka głowa i trochę mnie to smuci, bo ból głowy pojawia mi sie zazwyczaj na nadchodzący okres. Byle wytrwać do środy, testuje i zobaczymy..
CUDOWNIE! Bardzo się cieszę, rośnijcie zdrowo!
WartośćFlagowanie Jednostka Zakres prawidłowy TSH 0,128 µU/ml poza ciążą: 0,270 - 4,200 ciąża: 1 trymestr: 0,009 - 3,180 2 trymestr: 0,050 - 3,440 3 trymestr: 0,110 - 3,530 Zakresy referencyjne dla kobiet w ciąży zostały wprowadzone w oparciu o zalecenia Polskiego Towarzystwa Endokrynologicznego; Endokrynologia Polska 2021;72 (5) Progesteron 16,00 ng/ml faza folikularna 0,20 - 1,50 faza owulacyjna 0,80 — 3,00 faza lutealna 1,70 — 27,00 postmenopauza 0,10 - 0,80 Beta HCG 44,7
Wszystko zależy jaki tryb i styl życia ma mąż. Bo to co on twierdzi to jedno, to co jest stanem faktycznym to drugieMi teraz z tyłu głowy pojawiła się myślałam ci jak plemniki słabe i np nie są wstanie przeżyć np 30 h ,więc by musiał by być sex codziennie,,....chyba mi się nudzi i za dużo myślę...a tak serio to nie wiem jakie mój mąż ma nasienie ,czy dobre czy słabe....
Ale on ostatnio mi stwierdził, że u niego to jeden złoty strzał i ciąża na 100%![]()
Nic nie stracone. Trzymam kciuki jak nie wiem co za 28.09!Tak - nagatyw, ale później i tak dostałam okres w ciągu dnia, więc stracone 7 zł
I jednocześnie wpisać na testowanie 28.09.
Mój też zawsze lubi wyjechać gdzieś wcześniej ale ostatecznie oboje się grzebiemy z tym, że ja częściejJakbym swojego widziała, dziś też wyjeżdżaliśmy i mówiłam że chce wyruszyć o 7:00. Wstał 6:30, najpierw pił kawę, później srał i ostatecznie tyle się zbierał, że pojechaliśmy o 8:30![]()