Magdalena09
Fanka BB :)
ja kiedyś jeden cykl miałam lamette ale na mnie nie działała i biegunek też nie miałamCzy któraś z Was po lametcie miała biegunki ? Masakra jakaśnie schodzę z kibla, na szczęście jutro ostatnie dwie tabletki
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja kiedyś jeden cykl miałam lamette ale na mnie nie działała i biegunek też nie miałamCzy któraś z Was po lametcie miała biegunki ? Masakra jakaśnie schodzę z kibla, na szczęście jutro ostatnie dwie tabletki
![]()
No dziś zła aura wisi w powietrzu...stary mnie tak wkur...jak nigdy dotądJaki dzisiaj spokój na wątku. Czyżby tak miał się zapowiadać cały wrzesień?![]()
Gratulacje
WartośćFlagowanie Jednostka Zakres prawidłowy TSH 0,128 µU/ml poza ciążą: 0,270 - 4,200 ciąża: 1 trymestr: 0,009 - 3,180 2 trymestr: 0,050 - 3,440 3 trymestr: 0,110 - 3,530 Zakresy referencyjne dla kobiet w ciąży zostały wprowadzone w oparciu o zalecenia Polskiego Towarzystwa Endokrynologicznego; Endokrynologia Polska 2021;72 (5) Progesteron 16,00 ng/ml faza folikularna 0,20 - 1,50 faza owulacyjna 0,80 — 3,00 faza lutealna 1,70 — 27,00 postmenopauza 0,10 - 0,80 Beta HCG 44,7
SobotaJaki dzisiaj spokój na wątku. Czyżby tak miał się zapowiadać cały wrzesień?![]()
Ja czuje mega jajnik ten z jajowodem drożnym. Może coś się dziejeja kiedyś jeden cykl miałam lamette ale na mnie nie działała i biegunek też nie miałam![]()
może rośnie tam jakieś stadko pęcherzykówJa czuje mega jajnik ten z jajowodem drożnym. Może coś się dziejew poniedziałek mam wizytę u ginekologa i zobaczymy co i jak i kiedy ewentualnie zastrzyk i seksy
Bylebym się nie
podczas igraszek po tej lametcie
![]()
weekend, każdy korzystaJaki dzisiaj spokój na wątku. Czyżby tak miał się zapowiadać cały wrzesień?![]()
Ja już raz miałam lamettę i była CPmoże rośnie tam jakieś stadko pęcherzykówtrzymam kciuki. U mnie niestety lametta nie działa i nawet pęcherzyki nie rosły, na mnie działa super Clostilbegyt.
współczuję cp, ja mam jedno poronienie za sobą i było mi ciężko psychicznie. Więc utrata jednego jajowodu musi być okropnaJa już raz miałam lamettę i była CPno ale teraz wiemy, ze drugi jajowod drożny także mam ogromną nadzieję..