Brownie1992
Moderator
Co się dzieje?Jestem dziś w pracy od tygodnia w domu ale tak się źle czuję że teraz zastanawiam się czy to był dobry pomysł.... jak tak dalej pójdzie to poproszę lekarza o zwolnienie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Co się dzieje?Jestem dziś w pracy od tygodnia w domu ale tak się źle czuję że teraz zastanawiam się czy to był dobry pomysł.... jak tak dalej pójdzie to poproszę lekarza o zwolnienie
Ja też proga, tsh, glukozę i wszystkie podstawowe badania za jednym kłuciem.U mnie też spuszczona. Druga beta i machnęłam od razu tsh.
Trzymam kciuki za piękny przyrostU mnie też spuszczona. Druga beta i machnęłam od razu tsh.
mdli mnie strasznie i źle mi siedzieć przy biurku bo boli podbrzuszeCo się dzieje?
Na mdłości w pierwszej ciąży trochę mi pomagały opaski uciskowe na nadgarstki. I teraz na mdłości i wymioty jest jakiś nowy, dobry lek na receptę - zapytaj ginekologa.mdli mnie strasznie i źle mi siedzieć przy biurku bo boli podbrzusze![]()
o, dziękiNa mdłości w pierwszej ciąży trochę mi pomagały opaski uciskowe na nadgarstki. I teraz na mdłości i wymioty jest jakiś nowy, dobry lek na receptę - zapytaj ginekologa.
Mnie też mdli od rana, mam problem ze wstaniem. Do tego mocne skurcze mnie wybudzają w nocy. Nie wiem czy tak jest "normalnie" czy to wina mojej endometriozy, ale nie dość, że w pracy nie powiedzialam nic jeszcze to mimo wszystko nie chciałabym iść na l4 na samym początku tylko jeszcze trochę popracowaćmdli mnie strasznie i źle mi siedzieć przy biurku bo boli podbrzusze![]()
I ja burdela! Dwa razy!Będzie gites. Nie po to tyle maczka żarłam żeby się miało nie udać![]()
Tak, chyba seaband się nazywają, prawda @Alabama89 @Mmiiaa?Na mdłości w pierwszej ciąży trochę mi pomagały opaski uciskowe na nadgarstki. I teraz na mdłości i wymioty jest jakiś nowy, dobry lek na receptę - zapytaj ginekologa.