Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Myśle ze synekAle u mnie![]()
Dowiedz się jak to wygląda w Twoim pakiecie. Ja np. Moge przyjść z zewnętrznym skierowaniem od lekarza nieprzyjmujacego na luxmed, a badania zrobić z pakietu. Najlepiej zadzwonić na infolinięMoja ginekolog nie przyjmuje w luxmed. Mam wizytę we wtorek dopytam o kwestie które chce dopytać i pewnie będę przychodzić na wizyty od czasu do czasu żeby mieć też drugą opinie. Ale docelowo ciążę chce prowadzić w luxmedzie żeby maksymalnie wykorzystać pakiet.
Jeszcze nieCzy Wy też tak szybko się męczycie? nie mogłam dziś wyjść po schodach bo od razu taka zadyszka![]()
Jeszcze nie ale w 3 trymestrze każda będzie tak sapaćCzy Wy też tak szybko się męczycie? nie mogłam dziś wyjść po schodach bo od razu taka zadyszka![]()
a to nie wiem co mi się dzieje, zgłoszę to ginJeszcze nie ale w 3 trymestrze każda będzie tak sapać![]()
Ja jak mówię i chodzę jednoczesnie to brakuje mi tchu, więc nie wiem, może się zdarzaa to nie wiem co mi się dzieje, zgłoszę to gin
Spokojnie to też na pewno jest normalne lada chwila może ci się robić słabo albo w głowie kręcić. Oczywiście lekarza zapytaj może da ci jakieś dodatkowe witaminy.a to nie wiem co mi się dzieje, zgłoszę to gin
Prowadzenie ciąży mam w pakiecie. Dlaczego mam płacić na każdą wizytę 350 zł i biegać do Luxmedu ze skierowaniem na badania. Owszem cenię swoją lekarkę od niepłodności, ale właśnie tym się zajmuje, a nie prowadzeniem ciążyDowiedz się jak to wygląda w Twoim pakiecie. Ja np. Moge przyjść z zewnętrznym skierowaniem od lekarza nieprzyjmujacego na luxmed, a badania zrobić z pakietu. Najlepiej zadzwonić na infolinię![]()
Tak wczoraj na spacerze co chwilę musiałam robić przerwy więc się czołgaliśmy 2 godziny kilometr ja i mój stary piesCzy Wy też tak szybko się męczycie? nie mogłam dziś wyjść po schodach bo od razu taka zadyszka![]()