Lilkamilka97
Fanka BB :)
Nie dopuszczam do siebie myśli, ze nadchodzi jakikolwiek jesienny klimat. Kocham lato i nie chce, żeby się kończyłoCo tam dziewczyny, jak wasz poniedziałkowy wieczór? Czy czujecie już jesienny klimat?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie dopuszczam do siebie myśli, ze nadchodzi jakikolwiek jesienny klimat. Kocham lato i nie chce, żeby się kończyłoCo tam dziewczyny, jak wasz poniedziałkowy wieczór? Czy czujecie już jesienny klimat?
Hej, ja pamiętamCześć dziewczyny! Może ktoś mnie jeszcze pamięta, potrzebowałam zrobić sobie przerwę wakacyjną od forum, trochę też mentalnie od starań, chociaż zawsze im bliżej terminu okresu tym było gorzejteraz w sumie podczytuje Was na nowo od jakiegoś czasu i w sumie czemu by nie dołączyć ponownie. Staram się wytrzymać z testowaniem do 10.09, zobaczymy czy się uda
nawet zakupiłam polecany magnez, może zdziała cuda
![]()
tak poproszęHej, ja pamiętamto zapisać na 10.09?
Dobry patentJa na pierwsze wzięłam dywanik łazienkowy![]()
Ja odkryłam w sobie jesieniarę i od 1 września popijam kawę w dynio-kubku, powoli w domu pojawiają się jesienne ozdobyCo tam dziewczyny, jak wasz poniedziałkowy wieczór? Czy czujecie już jesienny klimat?
O, lubię takie kłótnie po których facet ma nagle zryw do robotyJa nienawidzę jesieni i zimy. To nasila moją depresję. Chciałabym, aby wiosna i lato trwały wieczność.
Cały dzień boli mnie brzuch, teraz mi niedobrze, co chwilę chodzę sikać i pokłóciłam się z chłopakiem – co wyszło na plus, bo chociaż postanowił zrobić rzeczy, które miał zrobić w domu rok temu (pomalował kaloryfer, założył jakiś nowy silikon na wannę itp.)
Teraz postanowiłam obejrzeć m jak miłość, pierwszy raz od 5 latciekawe ile się zmieniło
Ja przy garach, posiłki na jutrzejszy dzień.Co tam dziewczyny, jak wasz poniedziałkowy wieczór? Czy czujecie już jesienny klimat?