• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Cześć dziewczyny! Może ktoś mnie jeszcze pamięta, potrzebowałam zrobić sobie przerwę wakacyjną od forum, trochę też mentalnie od starań, chociaż zawsze im bliżej terminu okresu tym było gorzej 🫣 teraz w sumie podczytuje Was na nowo od jakiegoś czasu i w sumie czemu by nie dołączyć ponownie. Staram się wytrzymać z testowaniem do 10.09, zobaczymy czy się uda 🤷🏼‍♀️ nawet zakupiłam polecany magnez, może zdziała cuda 😆

Cześć dziewczyny! Może ktoś mnie jeszcze pamięta, potrzebowałam zrobić sobie przerwę wakacyjną od forum, trochę też mentalnie od starań, chociaż zawsze im bliżej terminu okresu tym było gorzej 🫣 teraz w sumie podczytuje Was na nowo od jakiegoś czasu i w sumie czemu by nie dołączyć ponownie. Staram się wytrzymać z testowaniem do 10.09, zobaczymy czy się uda 🤷🏼‍♀️ nawet zakupiłam polecany magnez, może zdziała cuda 😆
Hej, ja pamiętam :) to zapisać na 10.09?

Co tam dziewczyny, jak wasz poniedziałkowy wieczór? Czy czujecie już jesienny klimat?
Ja odkryłam w sobie jesieniarę i od 1 września popijam kawę w dynio-kubku, powoli w domu pojawiają się jesienne ozdoby 🍂🍁 korzystam z bycia bezdzietna lambadziara i zamierzam wykorzystywać chłodne, jesienne wieczory na popijanie herbatki z miodem i ogladanie outlandera leżąc pod kocykiem ☺️ Bo przecież za rok o tej porze już bedzie mnie bąbel zajmował (afirmacja 🤞🏻)

Ja nienawidzę jesieni i zimy. To nasila moją depresję. Chciałabym, aby wiosna i lato trwały wieczność.

Cały dzień boli mnie brzuch, teraz mi niedobrze, co chwilę chodzę sikać i pokłóciłam się z chłopakiem – co wyszło na plus, bo chociaż postanowił zrobić rzeczy, które miał zrobić w domu rok temu (pomalował kaloryfer, założył jakiś nowy silikon na wannę itp.)

Teraz postanowiłam obejrzeć m jak miłość, pierwszy raz od 5 lat😂 ciekawe ile się zmieniło

Ja nienawidzę jesieni i zimy. To nasila moją depresję. Chciałabym, aby wiosna i lato trwały wieczność.

Cały dzień boli mnie brzuch, teraz mi niedobrze, co chwilę chodzę sikać i pokłóciłam się z chłopakiem – co wyszło na plus, bo chociaż postanowił zrobić rzeczy, które miał zrobić w domu rok temu (pomalował kaloryfer, założył jakiś nowy silikon na wannę itp.)

Teraz postanowiłam obejrzeć m jak miłość, pierwszy raz od 5 lat😂 ciekawe ile się zmieniło
O, lubię takie kłótnie po których facet ma nagle zryw do roboty 😆

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry