Mademoiselle_Nika
Moderator
@nudella @Aksamitka28 podziwem Was za namiotowanie. Mnie musieliby słono zapłacić żebym wybrała się pod namioty. Robaczki, niewygodnie, zimno, brak łazienki rano. No nie dla mnie 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ok, dzięki za podpowiedźJest widoczna, ładna kreseczka bez rozbierania! Super!
Pamiętaj tylko, że na przyrost w czwartek/piątek też w podobnej godzinie, żeby nie było później stresu, że przyrost nie taki.
Łazienka jest zazwyczaj na campingu, prysznice też, więc nie jest tak źle tylko trzeba rano się wynurzyć z ciepłego i iść po mokrej trawie@nudella @Aksamitka28 podziwem Was za namiotowanie. Mnie musieliby słono zapłacić żebym wybrała się pod namioty. Robaczki, niewygodnie, zimno, brak łazienki rano. No nie dla mnie![]()
No ja to wszystko wiem, że to jest i nie leje się z butelki na głowę żeby zaznać trochę czystości. Tylko ja z natury jestem zmarzluchem i ciężko mi z łóżka wstać jak jest chłodniejsza noc i śpię przy otwartym oknieŁazienka jest zazwyczaj na campingu, prysznice też, więc nie jest tak źle tylko trzeba rano się wynurzyć z ciepłego i iść po mokrej trawieto takie ciekawe doświadczenie, ale też Grażyna się odzywa bo ceny są dość niskie za takie spanie
![]()
To bardzo krótki ale rozumiem że dla Ciebie to lepiej bo nie koliduje z badaniami?Powitałam jeden z moich najkrótszych cykli. 21 dni. Właśnie krew mnie zalała i to dosłownie. Tyle co płakałam i zastanawiałam się kiedy iść na wizytę z wymazem mucha, bo będę z okresem na wizycie. Jest po problemie.
Są takie hardcory co śpią po lasach na dziko bez łazienek, na to bym się nie zgodziłaNo ja to wszystko wiem, że to jest i nie leje się z butelki na głowę żeby zaznać trochę czystości. Tylko ja z natury jestem zmarzluchem i ciężko mi z łóżka wstać jak jest chłodniejsza noc i śpię przy otwartym oknieNo podziwiam, bo ten sposób spędzania wolnego czasu nie dla mnie, a co więcej jak ktoś to relaksem nazywa
![]()
Beta i sikać na kolejne testy, hcg rośnie cały czasDzieczyny, nie wytrzymalam do 9.09 zrobiłam dzis rano test, bo wczoraj zaczelam czuć jakis dziwny dyskomfort w dole brzucha i jest nieśmiała kreseczka. Aż nie moge uwierzyć, że sie w końcu udało. Myślicie że przy tak bladej kresce robić już dzisiaj test z krwi ?
Wiem, że bardzo krótki i jest tego jedyny plus - nie koliduje z badaniami tak jak napisałaś. Hormony na początku cyklu były książkowe. Podejrzewam bezowulacyjny cykl (pod wpływem stresu) i dlatego tak radykalne skrócenie z 30 DC do 21DC. Natomiast i tak jestem w normie. Bo norma od 21-32DC.To bardzo krótki ale rozumiem że dla Ciebie to lepiej bo nie koliduje z badaniami?