Słoneczko świeci
Fanka BB :)
Też się już myje Hipp mojej małej, ale ma tak intensywny zapachja teraz myję się w żelu z DM taki dla dzieci Babycoś tam i Hipp mojego dziecka. Te dzidziusiowe zapachy mnie kręcą . Może takie coś przetestuj.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też się już myje Hipp mojej małej, ale ma tak intensywny zapachja teraz myję się w żelu z DM taki dla dzieci Babycoś tam i Hipp mojego dziecka. Te dzidziusiowe zapachy mnie kręcą . Może takie coś przetestuj.![]()
pamiętam jak miałam w ciąży z córką taki etap że mi kosmetyki śmierdziały ale to chyba w 2 trymestrze się zrobiło.Też się już myje Hipp mojej małej, ale ma tak intensywny zapachwcześniej nie czułam tej intensywności
Mi to szczerze nie przeszkadza xD uważam, że to nie są zdjęcia po których ktoś mnie i bąbla rozpozna i będą nas wytykać palcami na mieścieA dlaczego akurat za 2 tygodnie? Zawsze można kogoś dołączyć do wątku później. A na udostępnianie na forum publicznym szczegółów wizyt czy zdjęć usg żadna nie ma ochoty.
Wątek zamknięty nie jest obowiązkowy. Dlatego robiłam listę chętnych, a nie wrzucam tam wszystkie uczestniczki z automatuMi to szczerze nie przeszkadza xD uważam, że to nie są zdjęcia po których ktoś mnie i bąbla rozpozna i będą nas wytykać palcami na mieścieSama trafiłam na fora babyboom dopiero w polowie poprzedniej ciazy jak zaczęły się perturbacje z długością szyjki macicy.
ojej, w tym wszystkim masz cudownego mężaDziewczyny dzisiaj był najgorszy dzień od początku ciąży, wstałam rano i zaczęłam sprzątać po czym odcięło mnie o 10 i spałam prawie cały dzieńból głowy, mdłości, osłabienie a resztek sił starczyło mi na samodzielne dojście czasem do toalety
na szczęście mąż posprzatal, zrobił obiad i zapewnia mi tu full service
![]()
Stara staraczka i doświadczonaChyba Ty![]()