Kosinka94
Moderator
Na moje szczęście nie mam takich doświadczeń. Wgl po waszych historiach oglądam test tys. razyJa zaliczyłam 3 cykle z cieniami różnych testów w tym rokustrasznie to dołujące ale wszystko przed nami
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na moje szczęście nie mam takich doświadczeń. Wgl po waszych historiach oglądam test tys. razyJa zaliczyłam 3 cykle z cieniami różnych testów w tym rokustrasznie to dołujące ale wszystko przed nami
![]()
Ja dzisiaj też oglądałam, na jednym z poprzednich dni nawet kreskę znowu widziałamNa moje szczęście nie mam takich doświadczeń. Wgl po waszych historiach oglądam test tys. razy![]()
Na pewno amh, a partner nasienieDziewczyny a jak długo miałyście stymulowane cykle i jakie badania robione ? Zastanawiam się co może być dalej jeśli w najbliższych cyklach sie nie uda i ile można cykli stymulować.
Tak to miałam robione i wyniki w normie ale zastanawiam sie co dalej bo pewnie wiecznie stymulować cyklu nie będą. Jakie są kolejne badania i po jakim czasie mialyscie zlecane. Ciekawa jestem ile mozna tak stymulować lametta i ovitrelle.Na pewno amh, a partner nasienie
Podłączam się pod pytanieTak to miałam robione i wyniki w normie ale zastanawiam sie co dalej bo pewnie wiecznie stymulować cyklu nie będą. Jakie są kolejne badania i po jakim czasie mialyscie zlecane. Ciekawa jestem ile mozna tak stymulować lametta i ovitrelle.
Na pewno przed rozpoczęciem stymulacji powinno się zrobić drożność, bo jeżeli masz niedrożne jajowody to stymulacja nie ma sensu. A czemu lekarz zalecił stymulację, nie masz swoich owulacji?Tak to miałam robione i wyniki w normie ale zastanawiam sie co dalej bo pewnie wiecznie stymulować cyklu nie będą. Jakie są kolejne badania i po jakim czasie mialyscie zlecane. Ciekawa jestem ile mozna tak stymulować lametta i ovitrelle.
Może za 2-3 dni będzie ładna kreseczka a teraz było poprostu za wcześnie..?Ja dzisiaj też oglądałam, na jednym z poprzednich dni nawet kreskę znowu widziałamJuż mi totalnie na łeb padło. Wyrzuciłam wszystkie, już nie mam co oglądać. Czekam na okres
A ile trwają Twoje cykle?Dziewczyny co sądzicie o tych testach? To mój pierwszy raz, robię je z ciekawości. Mam wrażenie, że się jakoś słabo wybarwiły. To mój drugi cykl po ciąży, poprzedni 35 dni. One jeszcze zaczną ciemnieć, czy to już koniec i spodziewać się teraz krótszego cyklu?