nomeolvides
Fanka BB :)
Bardzo mi przykroMnie jeszcze bliżej ;(
Boję się, że nigdy nie zostanę mamą.
Ja mam teraz takie poczucie, że jestem niepełna, taka bez wartości
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo mi przykroMnie jeszcze bliżej ;(
Wiele i niewiele - zaszłam w ciążę i urodziłamMogłabys cos więcej napisać o wycofaniu PCOS? Jak to zrobiłas?![]()
Okres przyjdzie tak czy siak nawet na duphastonie. Są dwie szkoły, w zależności chyba od problemu. Ja brałam po owu i odstawiałam na kilka dni przed terminem @ (brałam przez 10 dni). Wtedy miałam długie cykle. Na ulotce było też napisane, że można brać od któregoś dnia po owu aż do wystąpienia krwawienia (w dniu wystąpienia krwawienia odstawiasz) i to chyba było na ulotce rekomendowane dla niedomogi lutealnej.A z tym duphastonem podpytam. Ile brać zatem żeby mieć pewność że nie ma ciąży? Opakowanie na 10 dni, a przecież po owu może kreska wyjść dopiero 12 dnia i tu już teoretycznie 2 dni bez dupka... znowuż jak bierzesz dłużej to okresu nie ma (przychodzi dopiero po odstawieniu)? Jak to jest z tym?
Castagnus na ulotce mam napisane, że 1 tabletka ranoGratuluję serdecznieJaki z tego wniosek? Kochać się mimo wszystko
Morfologia 0,cykl bezowulacyjny, ruch postępowy kiepski a ciąża i tak może z tego być mimo, że lekarze nie dają szans
i znam pełno takich ciąż gdzie ponoć to było niemożliwe
Także Kochajcie się dziewczyny a na pewno kiedyś zajdziemy
Jaką dawkę bierzesz Bleucoco? Ja właśnie też już od dziś chyba zacznę brać. Mam 200mg w kapsułce i pisze 1-2x dziennie i tak się zastanawiam ile brać
Wiadomo jak ciebie wyglądają na zdjęciu a jak na żywo - jest różnica. No ale skoro dziewczyny piszą, że widać kreskę fabryczną, to spróbuj lepiej innym testem. Nawet jeśli jutro nie wyjdzie to piłka w grzeMi w styczniu pozytyw wyszedł dopiero 11dpo a robiłam od 9dpo
Kurcze a taka fajna, widoczna ta kreskaNie łam się - walczymy dalej
Zawsze następny
Ja czekam na okres-ma być w środę. Tak zmarnować jajeczko ehh
Miłego dnia dziewczyny
Dziś rozmawiałam z gine i powiedziała mi, że co mogłam zrobić, to zrobiłam. Mam jeszcze kupić Inofolik. Na razie tyle. 3 miesiące starań mówi że to mało. Mam pokazać się za 3 miesiące jak się nie udaJa muszę jeździć 30km w jedną stronę i jest to męcząceno ale jak się chce dziecka to się wszystko zrobi. U Ciebie powodzenia całego nie przypisywał bym duphastonowi. Moja Pani doktor wypisała mi go na 3 cykle i była świecie przekonana, że się uda - a tu lipa
Jak masz ostawiac robisz test - negatywny odtawiasz, jeśli miesiączka nie przychodzi powtarzasz test i jeśli tym razem wychodzi pozytywny odrazu wraczasz do duphastonu.
Super! Chociaż stoję po stronie, że jednak to urodzenie to wieleWiele i niewiele - zaszłam w ciążę i urodziłamPo porodzie PCOS nie wróciło. Wcześniej nie miewałam @ po 1,5 roku. Bez duphastonu albo tabletek anty nie miesiączkowałam. Po porodzie jestem już 3 lata i @ mam co 27 dni bez leków, jajniki czyste
![]()
Wartościowa to jesteś bardzo. Jeszcze się uda zobaczysz!! Grunt to pozytywne nastawienie choć sama dobrze wiem jak wiele rzeczy potrafi zdołować.Mnie jeszcze bliżej ;(
No to może i się udałoWłaśnie nie, dostałam go na pałę brzydko mówiąc od 16dc bo w 11 dc pęcherzyk wg. lekarki był za mały (niecałe 10mm) i nie zapowiadał owulacji. Potem w 24 dc miał już 29mm i lekarz mówił żeby odstawić duphaston, bo może pęknie dzięki temu sam.
A ja jakoś czułam, że się jednak udało, te moje humory w ostatnim czasie etc.
No to zrobiłam dziś pinka super czułego.
Biało.
No nic może jeszcze coś się pokaże to 9dpo![]()
30, temperatura na razie nie spada, utrzymuje się na 36.8 +/-, w pierwszej fazie w tym cyklu było 36.54No to może i się udałoA teraz który masz dc?