• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
Czy Wy też tak wyczulone na zapachy jesteście? No u mnie masakra 🤯
tak. Coś okropnego. Wejście do toalety po kocie albo mężu oznacza 🤮, zapach kiełbasy i też 🤮 do sklepów nie chodzę, bo też od zapachów mnie mdli, a u mnie mdłości kończą się zawsze 🤮. Dziewczyny zjadłam dziś śledzia w śmietanie. I dopiero później naszło mnie ze przecież nie powinnam bo one są chyba marynowane a takich chyba nie wolno? A w końcu po tygodniu zjadłam coś czego nie zwróciłam i to ten nieszczęsny śledź 🤦‍♀️

reklama
Tak! Ja nie mogę lodówki otworzyć, bo mam wrażenie, że tam coś zdechło. 🤢 Ogólnie ostatnie 2 dni mam ciężkie jeśli chodzi o mdłości. Faktycznie imbir pomaga? Próbowała któraś z Was?
ja na zapach imbiru już też mam mdłości 🤦‍♀️ mi pomaga garść migdałów i cienka herbata z cytryną. Ale u mnie nawet jak mdłości nie mam to i tak te migdały zwracam. 🤦‍♀️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry