ja mam i dlatego mąż karmi koty I po nich sprząta. Ale wcześniej jak koty zrobiły siusiu w kuwetę to tego nie czułam a teraz zaraz czuje zapach ich moczu. Tak samo jak córka maNie wiem czy któraś z Was ma koty na pokładzie, ale mi najbardziej cuchnie kocia karma. Wcześniej mi nie przeszkadzała, a teraz jak mam nakarmić mojego sierściucha, to chce mi się płakać![]()
reklama
bleucoco
Fanka BB :)
30.06Dziewczyny które nie pisały ,albo i pisały termin porodu i chcą być na głównej to napiszcie proszę terazjuż mi się nie chce przeglądać tylu stron
![]()
bleucoco
To tak jak ja!30.06![]()
bleucoco
Jesteśmy na sam koniec czerwca z terminem porodu, także wcześnie jeszcze na jakieś konkretne objawy5+5 pomyliłam![]()
bleucoco
Ja przy pierwszej ciązy używałam tego od MamyG. W tej jestem rozsądniejsza i będę miała normalną teczkęDziewczyny a zamawialyscie skądś może segregatory albo teczki typowo ciążowe? Chciałabym mieć wszystko w jednym miejscu. W NO dostałam od położnejtu chyba nie ma takich praktyk, nie? Macie jakieś polecone strony?
Rudzielec11
Apropo kotów to u mnie aktualnie też mój sprząta a od jakiegoś czasu mój kocur nie ułatwia zadania 

dziś akurat np tyłek mu się do kuwety nie zmieścił więc drzwiczki do mycia 

Rudzielec11
Ja dostałam od ginekolog razem z kartąJa przy pierwszej ciązy używałam tego od MamyG. W tej jestem rozsądniejsza i będę miała normalną teczkę![]()
bleucoco
Jak byłam w ciąży 3 lata temu, to też w niektórych przychodniach dziewczyny dostawały, ale teraz to dla mnie po prostu gadżet. Kupię sobie zwykłą teczkę z gumką jak już będę miała kartęJa dostałam od ginekolog razem z kartą![]()
Indiazulualfa
Jezu mi tez, podróżowanie komunikacja publiczna jest teraz koszmaremOj tak wszystko mi śmierdzi![]()
reklama
Lilkamilka97
Powiem Wam, ze przemogłam się, zalałam wrzątkiem kawalek imbiru i po lekkim ostygnięciu wypiłam iiiiiii nagle czuje sie dobrze. Przypadek czy to faktycznie działa? Tego dowiemy sie następnym razem jak będę sie zle czuć i znów sie tego napije