drugi.bejbik
Fanka BB :)
Czy zaraz Ci przyjdzie do głowy żeby sikać na ciążowy?Nie, tylko testy. Ale są negatywne. Zresztą dużo za wcześnie na owulację chyba, jestem 3 dni po okresie![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czy zaraz Ci przyjdzie do głowy żeby sikać na ciążowy?Nie, tylko testy. Ale są negatywne. Zresztą dużo za wcześnie na owulację chyba, jestem 3 dni po okresie![]()
No to super, nie ma nic gorszego niż mdłościA mój organizm wreszcie przyzwyczaił się do większej dawki mety i mdłości odeszły w niepamięć. Całe szczęście, bo męczyło mnie strasznie, a tak to przynajmniej mogę się poobżerać upragnioną surówką z kiszonej kapusty.![]()
Może plamienie owulacyjne, albo jakiś polip się zrobił i się odzywa?Kurcze, macie pomysł skąd w 9dc brunatny śluz?Bardzo mało, ale jednak. Nie zdarzało mi się to wcześniej
![]()
NieeeCzy zaraz Ci przyjdzie do głowy żeby sikać na ciążowy?może znowu "zaszlas podczas okresu "?
![]()
Cholera wieMoże plamienie owulacyjne, albo jakiś polip się zrobił i się odzywa?![]()
A dlaczego wtedy sikałaś na ciążowy kilka dni po @? Hobbystycznie czy też coś się działo?NieeeNawet nie mam w domu ciążowych specjalnie żeby nie ogłupieć!
Cholera wie![]()
O kurde, ale promkaWczoraj kupiłam pinki strumieniowe w rossmannie za 6,99! Tak tanio w sklepie jeszcze nigdy nie trafiłam.![]()
Już dokładnie nie pamiętam, ale wydaje mi się że kiepsko się czułam i akurat testy miałam pod rękąA dlaczego wtedy sikałaś na ciążowy kilka dni po @? Hobbystycznie czy też coś się działo?
Ale on normalnie tyle u nas kosztujeWczoraj kupiłam pinki strumieniowe w rossmannie za 6,99! Tak tanio w sklepie jeszcze nigdy nie trafiłam.![]()