Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja w sumie nic takiego nie miałam. Już nawet męża opieprzyłam ze przez jego prace kolejny cykl stracony -aż do poniedziałku robiąc hobbystycznie test przed miesiączkaA miałyście jakieś nietypowe objawy ciąży? Ja w poprzedniej jak nigdy nie miałam dostałam zielonej bakterii pod skórka paznokcia a teraz dostalam uczulenia na truskawki miałam brzuch czerwony a początkowo myślałem że może dostałam uczulenia na prolutex na szczęście nie
Też nic takiego nietypowego nie zauważyłam. Za to biegam do łazienki siusiu dosłownie co 20min i jak nie lubię jogurtów tak pochłaniam każdy który wpadnie mi w ręceA miałyście jakieś nietypowe objawy ciąży? Ja w poprzedniej jak nigdy nie miałam dostałam zielonej bakterii pod skórka paznokcia a teraz dostalam uczulenia na truskawki miałam brzuch czerwony a początkowo myślałem że może dostałam uczulenia na prolutex na szczęście nie
Ja w niedzielę robiłam test (planowałam winko z kuzynką) i był negatyw...wieczorem bolał mnie brzuch jak na okres, w poniedziałek znów zupełnie jak na okres i przez godzinę tak mnie łamało w krzyżu, że masakraHej dziewczynyjak się czujecie ?
u mnie dziś zaczęły się mdłości ( cały dzień )
i od kilku dni zgaga nie do zniesienia
![]()
Wybierasz się na betę ?Ja w niedzielę robiłam test (planowałam winko z kuzynką) i był negatyw...wieczorem bolał mnie brzuch jak na okres, w poniedziałek znów zupełnie jak na okres i przez godzinę tak mnie łamało w krzyżu, że masakra. We wtorek zrobiłam test, bo okres mimo bólu nie chciał przyjść i bum ...dwie kreski
dzisiaj już wiem, że będzie ciężki pierwszy trymestr, bo zaczyna mi być niedobrze po jedzeniu
ale jestem kwiatem lotosu i głęboko wierzę, że ta ciąża mnie pozytywnie zaskoczy
![]()
Który tydzień u Ciebie ?U mnie delikatne mdłości jak zjem jest ok i od 3 dni w ciągu dnia robi mi się trochę słabo trochę w głowie kręci ale to wszystko bardzo delikatnie