• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Tak ale to był test poranny z wczoraj rano i zauważyłam na nim to po kilku godzinach, więc to po prostu PRZYPAŁOWY TEST... dlatego spokojnie czekam na dostawę testów i nie stoje pod apteką
A ja już bym stała! Bo to COŚ jest różowe!! 😂😂😂

Póki co nic Ci nie wpisuję i czekamy na dalszy rozwój sytuacji! Tempka wygląda dobrze 🤞🤞🤞

reklama
Nie mam testu wysikałam wszystko, dzisiaj temperatura w gorę deczko i
szkoda 😁😆😇
Jeszcze test grubo po czasie wyszedł taki, że jeszcze 12 cykli temu już 7 rano bylabym w aptece po kolejny 😁🤣😂 ale teraz wiem, że nie ma się czym jarać, czekam na dostawę, może przed okresem jeszcze coś siknę.
Mi poprzednio też się zaczęło o cienia po kilku h a potem byłam in shock jak następnego dnia legitna krecha! Trzymam kciuki 🫶🏻

Królowa kresek ja pierdzi to podziwiam, że jeszcze pod sklepem nie stoisz po test, bo ja przy takiej kresce to bym na pewno nie dała rady doczekać do dostawy 😆 Przecież to nie wygląda na fabryczną tylko normalną bladą kreskę 😯 no ale że trochę po czasie to rozumiem twardą głowę. Tak, czy siak mocne kciuki😁

Myszko ja również trzymam kciuki za transfer - oby to był początek pięknej drogi 😌

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry