Nelka85
Fanka BB :)
Ja w poprzedniej ciąży miałam dużo żywej krwi jakoś w 5+6 czy coś koło tego. Mam córkę z tej ciążyWszystko mi mówi że jest ok też wiem że jak by się zaczęło dziać to test by zaczął się robić jaśniejsze a mój jest ciemniejszy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja w poprzedniej ciąży miałam dużo żywej krwi jakoś w 5+6 czy coś koło tego. Mam córkę z tej ciążyWszystko mi mówi że jest ok też wiem że jak by się zaczęło dziać to test by zaczął się robić jaśniejsze a mój jest ciemniejszy
i oby tak zostało do 40tc czego życzę nam wszystkimWszystko mi mówi że jest ok też wiem że jak by się zaczęło dziać to test by zaczął się robić jaśniejsze a mój jest ciemniejszy
I co wtedy robiłaś?? Odpoczywałas?? Czy miałaś jakieś zalecenia?Ja w poprzedniej ciąży miałam dużo żywej krwi jakoś w 5+6 czy coś koło tego. Mam córkę z tej ciąży![]()
Byłam u mojego dr (między pacjentami mnie przyjął) okazało się że miałam sporego krwiaka.I co wtedy robiłaś?? Odpoczywałas?? Czy miałaś jakieś zalecenia?
Ok dziękiByłam u mojego dr (między pacjentami mnie przyjął) okazało się że miałam sporego krwiaka.
Nie mogłam tylko dźwigać a tak to miałam normalnie funkcjonować
jeśli masz umowę to normalnie możesz korzystać ze wszystkich przywilejówTo chyba tak zrobię, po podpisaniu nowej umowy powiem ze chce pracować niemalże do końca jak się da . Później jak to jest z macierzyńskim w tym wypadku ?
Mnie to dziś strasznie głowa boli , i jestem senna . Pozatym wszystko w normie
Z macierzyńskim będzie normalnie jak w innych przypadkach. Jedynie z tą różnica ze średnia normalnie jeśli liczona z ostatnich 12 miesięcy, a Ty tyle nie zdążysz przepracować więc będziesz ją miała powiedzmy z 6ciuTo chyba tak zrobię, po podpisaniu nowej umowy powiem ze chce pracować niemalże do końca jak się da . Później jak to jest z macierzyńskim w tym wypadku ?
Mnie to dziś strasznie głowa boli , i jestem senna . Pozatym wszystko w normie
Daję znać beta 32trzymam kciuki oby wszystko było dobrze, daj znać jak będziesz miała wyniki
gratulacje, rozsiądź się u nas wygodnieDaję znać beta 32płacze ze szczęścia