reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2007

reklama
beatka-kurcze tak sobie mysle, ze przeciez twoj maz byl nie dawno, nie?? fajnie, ze mimo rozlaki mozecie sie tak czesto widywac...
caly czas mysle o tej podrozy no i kupilam takie male gotowe mleko-trzeba je tylko podgrzac, myslisz,ze przejdzie, przez odprawe??
no i mam do ciebie pytanko odnosnie mleka otoz tu mam swoje mleko (aptamil1) no i w polsce go nie ma ale widzialam opakowanie polskiego to szata graficzna jest podobna no i mleko to chyba bebilon, no i nie wiem co mam zrobic-chyba kupic swoje mleko i wziac ze soba do polandu, co???

Ostatnia edycja:
witam

widze nie za dużo nas tu dzisiaj

ladina, mirka, asix witajcie ;-)

Asix udanego wyjazdu!!!
propo mleka to mi sie wydaje że apimel jest to samo co bebilon (bo też widziałam że etykietka taka sama) tylko poprostu zmienili nazwe, jak u nas jest Rexona a tu się Sure nazywa :nerd: no ale jak wolisz możez wziąść swoje, tu chyba tańsze...
ja nie miałam tego problemu, bo pordukcje i dostawe mleka mam w zasięgu ręki :laugh2::laugh2:
propo wyjazdu to jak mogę ci coś zaproponować to napakuj ile wlezie pod wózek :-D:-D przy najmniej jak ja leciałam to nikt się nie czepiał

beatka-kurcze tak sobie mysle, ze przeciez twoj maz byl nie dawno, nie?? fajnie, ze mimo rozlaki mozecie sie tak czesto widywac...
caly czas mysle o tej podrozy no i kupilam takie male gotowe mleko-trzeba je tylko podgrzac, myslisz,ze przejdzie, przez odprawe??
no i mam do ciebie pytanko odnosnie mleka otoz tu mam swoje mleko (aptamil1) no i w polsce go nie ma ale widzialam opakowanie polskiego to szata graficzna jest podobna no i mleko to chyba bebilon, no i nie wiem co mam zrobic-chyba kupic swoje mleko i wziac ze soba do polandu, co???

Asix nie bierz mleka!
Niepotrzebny bagaż.Ja zabrałam ostatnio 5 puszek :szok:
5 kilo niepotrzebnego bagażu.Okazał się,że tak jak mówisz Bebiol to Aptamil.
Nawet produkowany jest w Irlandii :-D

A tak wogóle to Dzieńdobry :-)

Dzien dobry

Anineczko maz sie ma juz lepiej, dziekuje :) Czasem sie nawet zapomina ze ma noge w gipsie i na nia staje ale wtedy jest placz i lament :p

Asix udanego pobytu w Polsce, wez duzo letnich ciuszkow bo w porownaniu z Anglia to tam jest Majorka.

dzien dobry;-);-)

u nas rano bylo znowu cyrk... placz i placz... teraz bylo spanko w domu i zaraz chyba wyjdziemy na dwor:-p

Co myslicie o watku URLOP Z MALUSZKIEM ??? zaczyna sie prawdziwy sezon na wyjazdy... a pytan pewnie kazda ma wiele...?

Wisienko, jak to napakowac duzo pod wozek? A jak z przewiezieniem wozka? Nie skladalas go do samolotu??

Asix... szykuje sie, szykuj Kochana, fajnie macie:-)

Aniulko zakładaj.Wątek się przyda ;-)

Matt dziś znowu był lotnikiem :zawstydzona/y:
Spałam a mąż wrzucił mi go do łóżka :angry:

I jak mąż zaglądnął do sypialni to widział Matta w locie :baffled:
Piękną śliwe ma na czole :-:)baffled:;-)

reklama
Do góry