Mąż odgrzał sobie bigos, matko jak mi to wszystko śmierdzi, nie mogłam wytrzymać. Tylko poczuję zapach wędzonki to od razu na wymiotny mi się zbiera. Kawy nie mogę przełknąć - co uwielbiałam. Za to wczoraj nie mogłam się opamiętać przed kanapką z ogórkiem kiszonym
@Kejcik a Ty jak się czujesz?
reklama
Kejcik
Fanka BB :)
a dziękujęMąż odgrzał sobie bigos, matko jak mi to wszystko śmierdzi, nie mogłam wytrzymać. Tylko poczuję zapach wędzonki to od razu na wymiotny mi się zbiera. Kawy nie mogę przełknąć - co uwielbiałam. Za to wczoraj nie mogłam się opamiętać przed kanapką z ogórkiem kiszonym@Kejcik a Ty jak się czujesz?
Tak, raz - przy okazji stymulacji do IUI.Dziewczyny, miałyście kiedyś owulację z dwóch stron?
Ja tak mam raz w roku
Do wczoraj czułam prawy jajnik (10dc) a od dzisiaj czuję lewy
Bolilol
Fanka BB :)
tak, często mi się tak zdarzaloDziewczyny, miałyście kiedyś owulację z dwóch stron?
Ja tak mam raz w roku
Do wczoraj czułam prawy jajnik (10dc) a od dzisiaj czuję lewy
Jak by człowiek nie miał problemów to by bliźnięta byłytak, często mi się tak zdarzalo
Zamilkłaś. Co tam u Ciebie?
Bo właściwie dzisiaj miałam pierwsze USG. Jest 25 dpt blastocysty a nie było widać jeszcze zarodka ani słychać serduszka. Nie wiem czy to normalne...
niemowdomniemajka
Aktywna w BB
Hej dziewczyny.
My jestesmy 2 dpt. Blastka 5 dniowa, wszystko ok
Dziś czuję wzdęcia i bulgotanie w brzuchu, jem lekko a i tak brzuch jakby miał mi wybuchnąć
też tak miałyście ?
Musiałam zrobić sobie przerwę od forum, wyciszyć głowę przed świętami i pomogło byłam spokojniejsza, uwierzyłam w to
My jestesmy 2 dpt. Blastka 5 dniowa, wszystko ok
Dziś czuję wzdęcia i bulgotanie w brzuchu, jem lekko a i tak brzuch jakby miał mi wybuchnąć
Musiałam zrobić sobie przerwę od forum, wyciszyć głowę przed świętami i pomogło byłam spokojniejsza, uwierzyłam w to
reklama
niemowdomniemajka
Aktywna w BB
Jak się czujesz? Stresowalaś się?
Czułam się dobrze, najgorszy ten pół pełny pęcherz przed. Wczoraj ok, dziś bulgotanie w brzuchu straszne
Podziel się: