mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
jeju współczuję strasznie. No tak nowe nadzieję ale to czekanie najgorsze.Kolejny miesiąc to kolejna szansa![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jeju współczuję strasznie. No tak nowe nadzieję ale to czekanie najgorsze.Kolejny miesiąc to kolejna szansa![]()
tak było usg. Tsh ostatnio Ok 2.5 ale pewno spadło bo wizytę miałam w październiku i dawka była zwiększona. Teraz mam w lutym. I teraz też mnie straszyła ze juz 4 lata wiecejA sprawdzałaś tarczycę przy tych staraniach?
33 za chwilę.tak było usg. Tsh ostatnio Ok 2.5 ale pewno spadło bo wizytę miałam w październiku i dawka była zwiększona. Teraz mam w lutym. I teraz też mnie straszyła ze juz 4 lata wiecej![]()
a wg usg tarczyca tak jaj poprzednio kic niepokojącego.29 miałam jak synuś orzyszedl na świat. Przez cc bo mam też duża wadę wzroku od urodzenia
teraz sobie sprawdzę progesteron czy owulacja występuje albo w przyszłym niesiacu na monitorowanie pójdę i w przyszłym miesiącu jak nie zajdę prolaktyna zbadama wg usg tarczyca tak jaj poprzednio kic niepokojącego.