Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I to jaki wyraźny! Gratuluję i spokojnej ciąży życzęCześć właśnie zrobiłam test dzis juz jest 4 dzien bez okresu czy mogę uznać to za pozytyw ?
Cześć mam 20 lat powinnam dostać w niedzielę okres,ale od piątku miałam plamienia lekko jasne różowe,do wczoraj dziś zrobiłam test z rana . Ale boli mnie brzuch na dole i piersi czy któraś z was tak miała ?
A ten test nie jest czasem zalany ? Może spróbuj zrobic drugi a jak też negatyw to obstawiam okres ale nie jestem lekarzem
Dałaś za dużo kropelek i test jest zalany :/ Musisz zrobić nowy, bo ten jest niewiarygodnyCześć mam 20 lat powinnam dostać w niedzielę okres,ale od piątku miałam plamienia lekko jasne różowe,do wczoraj dziś zrobiłam test z rana . Ale boli mnie brzuch na dole i piersi czy któraś z was tak miała ?
Zobacz załącznik 1604966
Zalany :/Cześć mam 20 lat powinnam dostać w niedzielę okres,ale od piątku miałam plamienia lekko jasne różowe,do wczoraj dziś zrobiłam test z rana . Ale boli mnie brzuch na dole i piersi czy któraś z was tak miała ?
Zobacz załącznik 1604966
Pozytywny napewno gratulujęCześć właśnie zrobiłam test dzis juz jest 4 dzien bez okresu czy mogę uznać to za pozytyw ?