Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiadomo co powodowało pojawienie się krost? U mojego syna (19m) bardzo podobne of kilku tygodni pojawiają się i znikają lekarze rozkładają ręce?Witam moja córka ma jakies krosty które drapie na nogach też miała ale są rozdrapane niewiem czy to uczulenie jakieś czy jakieś ugryzienia może ktoś widział takie podobne krosty....wiem że przyczyn może być wiele ale tak pytam
U mojego syna tak samo , tylko że on miał krosty tylko na odsłoniętych partiach ciała.. tzn głowa ,szyja i dłonie . Pierwsze krosty pojawiły się jakoś koniec września / początek października jak temperatura na dworze spadła i włączyliśmy ogrzewanie w mieszkaniu . U nas akurat to było powodem .. lekarze też rozkładali ręce bo brał różne leki , maści , syropy i nic nie pomagało . Znajomy nam podpowiedział bo jego córka tak ma .. podawaliśmy profilaktycznie fenistil w kroplach , żeby młodego nie swedzialo i smarowalam bepan.then , żeby natłuszczać .Wiadomo co powodowało pojawienie się krost? U mojego syna (19m) bardzo podobne of kilku tygodni pojawiają się i znikają lekarze rozkładają ręce?![]()