spekoppar_
Fanka BB :)
Jestem po drożności. Wszystko drożne
Sam zabieg szybko, sprawnie i bezboleśnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Super!Jestem po drożności. Wszystko drożne![]()
Kochana, a bierz welon! To Twój dzień :* ja na cywilnym (oczywiście moja matka powiedziała, że to wstyd tam już na sali, wtedy się przejęłam a teraz mi to chyba byłoby lotto) miałam różowa sukienke a chciałam strasznie białą. Poszłam i kupiłam różowa, bo to tylko ślub cywilny. Kobieta, która udzielała nam ślubu wyglądała lepiej ode mnieDziewczyny, a tak z innej beczki co uważacie o welonie na ślubie cywilnym? Później jest przyjęcie z tańcami w kameralnym gronie ok 20 osób najbliższych. Już w rodzinie pytania że czemu nie w kościele, no ale każdy żyje z Bogiem jak chce. Ja mówiłam że przysięgę sobie złożę jak będę chciała ochrzcić dziecko w kościele. A wracając- nie jest dla was to dziwne? Welon na cywilnym? No biała sukienkę będę mieć ale nie jakąś ksiezniczkowa![]()
Ja chciałam wziąć ślub cywilny z chrzcinami, ale ksiądz mnie namówił, że chrzciny zrobimy osobno. Z chrztem jakoś bardzo mi się wtedy już nie spieszyłoMamy taki sam układwezmiemy kościelny przy chrzcie. Teraz jesteśmy po cywilnym.
Welon pasuje, jak najbardziej. Bo czemu nie? Ja wzięłam welon do sesji i go zapomniałam wziąć![]()
Niestety nie będę to ja, bo 12-13dpo i biało, więc się nie nastawiamNie no bez jaj, któraś musi uratować luty![]()
Takiego kiepskiego miesiąca w butelki to chyba jeszcze nie było..Nie no bez jaj, któraś musi uratować luty![]()
A co ma welon do wiary?Dziewczyny, a tak z innej beczki co uważacie o welonie na ślubie cywilnym? Później jest przyjęcie z tańcami w kameralnym gronie ok 20 osób najbliższych. Już w rodzinie pytania że czemu nie w kościele, no ale każdy żyje z Bogiem jak chce. Ja mówiłam że przysięgę sobie złożę jak będę chciała ochrzcić dziecko w kościele. A wracając- nie jest dla was to dziwne? Welon na cywilnym? No biała sukienkę będę mieć ale nie jakąś ksiezniczkowa![]()
Oj ten luty jakieś nieciekawyNiestety nie będę to ja, bo 12-13dc i biało, więc się nie nastawiam![]()
Nooo, zawsze jakaś jedna buteleczka się pokazała. A tu negatyw za negatywemTakiego kiepskiego miesiąca w butelki to chyba jeszcze nie było..