Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
Dobra, znalazłamA hahahha no to grubo xddd
To musiało być mega dawnoja swój tylko skróciłam
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dobra, znalazłamA hahahha no to grubo xddd
To musiało być mega dawnoja swój tylko skróciłam
![]()
Ja się zastanawiałam nad zmianą, bo znalazłam forum i myślę....dobra kobyła ma Velvet Queen to będę AksamitkaDobra, znalazłamswój tez skróciłam do Lilyy
ciekawe czy mi też zmienią
Tak w placówkach które mają podpisaną umowę z NFZ na takie zabiegi, ale to zazwyczaj jest dla mieszkańców poszczególnych miast czy okolic.IUI tez jest możliwe na NFZ?![]()
Bardzo mi przykro. Też przez to przechodziłam. Będziesz miała łyżeczkowanie? Ja czekałam aż samo ruszy przez dwa tyg, a potem na cito zabieg. To czekanie to były tortury, zwłaszcza, że przybywało mi ciążowych objawów, a wiadomo było, że nic z tego nie będzie. Głowa wariowałaHej. Nie wiem, czy któraś dziewczyna miała tu takie mocne wejście, ale mam nadzieję, że mnie przygarniecie.
Mam 36 lat, 3,5 letniego syna, o którego staraliśmy się 2 lata. Słabe AMH i partner równie słabe wyniki nasienia. Miałam być wrześniową mamą 2024. Obecnie jestem w trakcie poronienia zatrzymanego, ciążą zatrzymała się w 8 tygodniu.
to jak u mnieUfff to dobrze bo dzisiaj owulka, więc sikane będzie początkiem marca![]()
Pamiętam, jak kupiłam 3 opakowania heparyny i zapłaciłam prawie 300zl, a to tylko na 30 dni, a gdzie reszta leków.w ciężkim szoku wyszłam z apteki.Ja jutro mam swój debiut z Clexane
Dzisiaj odebrałam leki z apteki wydałam miliony monet 400£ - 2 tys ponad![]()