Aksamitka28
Fanka BB :)
Ja też po poronieniach mam wszystko jakby nigdy nic17dc, wychodzi na to że mój organizm po ciążach biochemicznych szybko się regeneruje, szkoda że nie wpływa to na zdrową, donoszoną ciążę![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też po poronieniach mam wszystko jakby nigdy nic17dc, wychodzi na to że mój organizm po ciążach biochemicznych szybko się regeneruje, szkoda że nie wpływa to na zdrową, donoszoną ciążę![]()
O której trzymać kciuki za Twoje drożne jajowody?Jutro koło 8 rano będzie wątek, obiecujepost już napisany, tylko musze założyć
![]()
na 6:30 idziemy do szpitala, a badanie kurde nie wiem, mysle, ze jakoś koło 12 możeO której trzymać kciuki za Twoje drożne jajowody?![]()
Mi szczury, ktore odgryzły szczeniętom głowy, i te jeszcze same odgryzione się ruszałyMi się w październiku śniły nowo narodzone kocięta, 7 kociątpoczytałam sennik i wysikałam kreski
![]()
No w sumie tym całym nieszczęściu to akurat jest pozytywneJa też po poronieniach mam wszystko jakby nigdy nicmoje szczęście
bo to szczęście nie?
![]()
O matko, skoro świtna 6:30 idziemy do szpitala, a badanie kurde nie wiem, mysle, ze jakoś koło 12 może![]()