hemoglobina
Moderator
Normalny przyrost.Cześć
Ja po wynikach i martwi mnie beta...bo prawie się podwoiła...
3 kwietnia miałam 8240
A dziś 15093...
Czy to nie oznacza zespołu Downa? Martwię się czy nie za duży przyrost...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Normalny przyrost.Cześć
3 kwietnia miałam 8240
A dziś 15093...
Nie ma co szukać dziury w całym. Czemu masz zalecenie od lekarza robić bete?Cześć
3 kwietnia miałam 8240
A dziś 15093...
Nie ma co szukać dziury w całym. Czemu masz zalecenie od lekarza robić bete?
Daj koniecznie znać jak będziesz po wizycie.Ja to wiem że miałam się wyłączyć z forum ale nie mam z kim porozmawiać o ciąży bo nikomu nie powiedziałam. Bardzo męczy mnie ukrywanie tego stanu ale wolę tak niż później znosić te pełne współczucia miny. Ja dzisiaj idę na wizytę zobaczę co tam się dzieje. Najgorzej że objawy mam wszystkie straszne mdłości, problemy ze snem, ból piersi itd a raczej nic z tego nie będzie i tak cierpię nie wiadomo po co. Nie wiem ile to będzie jeszcze trwać, mam nadzieję że jakoś nowy dzis zobaczą ze zarodek w ogóle się nie rozwija to coś zaproponują a nie będę czekać aż akcja serca ustanie
Ciekawe czy sie potwierdziHejoo, ja już po wizycie .. widziałam ślicznie ruszającego się małego człowieczka .. i pani tak patrzy i mówi: „tutaj mamy główkę, brzuszek, rączki, nóżki… a między nóżkami coś mamy „ a ja takie.. eeee, że siusiak, czy to za wcześnie, żeby stwierdzić? A ona takie „ noo, tak mi to wygląda”
Jedynie co, to niestety maleństwo przemieściło się bliżej blizny po cc :/ co jest podobno niebezpieczne i grozi
wcześniejszym porodem .. dostałam tabletki na podtrzymanie i kategoryczny zakaz podnoszenia córki
Ps. Długopisem zaznaczony potencjalny siusiak![]()