• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chłopiec czy dziewczynka

Miculka

Początkująca w BB
Hej jestem w 14 tyg ciąży jak dla mnie to dziewczynka , lekarz nie chcę powiedzieć . Może ktoś miał podobnie :) nie mogę się doczekać

Załączniki

• IMG_6315.jpeg
    IMG_6315.jpeg
    153,4 KB · Wyświetleń: 1 940
reklama
Moja kuzynka na USG pierwszego trymestru dowiedziała, się że będzie miała córkę, na kolejnym USG z córki zrobił się syn.
Za każdym razem USG u tego samego lekarza z certyfikatem fmf.
Także skoro lekarz nie chce Ci powiedzieć to nie jest pewien
Poczekaj jeszcze trochę i będziesz mieć pewność.

Oczywiscie że widać z przekroju. Będąc na USG genetycznym (pierwszym) miałam identyczną sytuację i doktor mi właśnie pokazała gdzie on jest w przekroju. Poza tym można zobaczyć w necie mnóstwo takich zdjęć 🫣

Jedno usg i pare zdjec w necie nie robi z ciebie specjalistki.
Co do postu to moj blad. Ale dziecko jest lekko przekrecone na boku i uznalam, ze niekoniecznie musi to byc wyrostek, bo jakby tak pieknie bylo.go widac to lekarz by okreslil domniemana plec.

reklama
Kuleczka, więc jak dla mnie chłopak. Mówię to jako mama czterech chłopaków.
Ja tam kuleczki nie widzę gdzie jest 😀
Jedno usg i pare zdjec w necie nie robi z ciebie specjalistki.
Co do postu to moj blad. Ale dziecko jest lekko przekrecone na boku i uznalam, ze niekoniecznie musi to byc wyrostek, bo jakby tak pieknie bylo.go widac to lekarz by okreslil domniemana plec.
Ale czy ja mówię że jestem specjalistka? 😅 Nigdzie tak nie napisałam tylko że miałam identyczne zdjęcie USG i lekarka powiedziała że wyrostek tak czy inaczej może się jeszcze podnieść ,że to nie jest pewne na 100%

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry