• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Seks w ciąży

Hej, hej chłop pije, niby może przestać a nie przestaje to co ona ma to akceptować?
Czasem czytajmy między napisanym tekstem.

Autorką dla mnie tu bardziej pisze o tym, że partner nie daje jej poczucia bezpieczeństwa, bliskości która też daje kobiecie pewności że jest ok.

Autorko myślę, że najlepiej poważnie pogadać z partnerem. Niestety u niejednego zaczynało się od piwka po pracy
Temat piwa bardzo mi przeszkadza od zawsze. Ja wiem że on potrafi tylko widocznie nie chce ,ale po co obiecuje? 🫣 Wszytko było ok jak najbardziej ale ostatnio coś się popsuło i martwi mnie to trochę. Z seksem nie było problemu ogółem, wiadomo ciąża ,mowa sytuacją dla niego
Spróbuję poważnie pogadać ,zapytać co jest ,może się otworzy i owoce co mu leży.

reklama
Hej, hej chłop pije, niby może przestać a nie przestaje to co ona ma to akceptować?
Czasem czytajmy między napisanym tekstem.

Autorką dla mnie tu bardziej pisze o tym, że partner nie daje jej poczucia bezpieczeństwa, bliskości która też daje kobiecie pewności że jest ok.

Autorko myślę, że najlepiej poważnie pogadać z partnerem. Niestety u niejednego zaczynało się od piwka po pracy
Ale pił już wcześniej 🤷‍♀️ i jeżeli to zawsze przeszkadzało i zawsze tak było, to niby jakim cudem ma się nagle skończyć, bo ciąża? To tak nie działa. Autorka wzięła sobie takiego faceta i za chwilę będzie samotną matką z dwójką dzieci.

Ale pił już wcześniej 🤷‍♀️ i jeżeli to zawsze przeszkadzało i zawsze tak było, to niby jakim cudem ma się nagle skończyć, bo ciąża? To tak nie działa. Autorka wzięła sobie takiego faceta i za chwilę będzie samotną matką z dwójką dzieci.
Bez przesady że będę samotna matka 😅i wiem co mówię akurat tutaj bo całości naszej znajomości itd nie będę i nie mam zamiaru tłumaczyć

i to nie chodzi że ma skończyć bo ciąża akurat tylko martwię się o jego zdrowie... Chodzi też o to że nie rozumiem ludzi którzy SAMI SOBIE obiecują że się wezmą i komuś też to mówią a później nic z tego nie wynika. Bo tak też było w tym przypadku

Bez przesady że będę samotna matka 😅i wiem co mówię akurat tutaj bo całości naszej znajomości itd nie będę i nie mam zamiaru tłumaczyć

i to nie chodzi że ma skończyć bo ciąża akurat tylko martwię się o jego zdrowie... Chodzi też o to że nie rozumiem ludzi którzy SAMI SOBIE obiecują że się wezmą i komuś też to mówią a później nic z tego nie wynika. Bo tak też było w tym przypadku
skoro nie rozumiesz własnego faceta, z którym żyjesz to tym bardziej my nie zrozumiemy jego zachowania 🤷🏻‍♀️

W moim przypadku seks był do samego końca nic się nie zmieniło, fakt mąż mówił że tak trochę dziwnie z takim dużym brzuchem ale nadal miał na mnie ochotę
No seks w ciąży takiej zaawansowanej mzoe być inny
A że tak zapytam to ile tych piw dziennie wypija ?
Wiesz co to zależy czy pracuje.czy nie. Ale w tygodniu parę piwa na pewno pije ,wkurza mnie to nie tylko z powodu jego zdrowia ale też dlatego że siedzi zamiast czasem mi pomóc w czyms albo coś zrobić.

reklama
myślę, że ciąża to nie ma nic do rzeczy. Jeśli partner na chwilę obecną nie chce uprawiać z tobą seksu to go nie zmusisz. Jedynie rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa..
Nie chcę go absolutnie zmuszać ,nawet to mi do głowy nie przyszło. Tylko zastanawia mnie powód. Może przez już duży brzuszek? Moze przez coś innego. Problem w tym że ciężko się z nim rozmawia na takie tematy bo on nie bardzo umie tak rozmawiać. Byłam ciekawa opinii innych dziewczyn w ciąży ,jak tu u nich było z partnerami co mówili. Moze coś mi to podpowie.moze coś dostrzeże czego teraz nie widzę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry