KaMaLi
Fanka BB :)
Te baby? Jakie te baby?Może zamiast ananasa i wina wskazana czekolada i kebaby?
KE-BA-BY!
Aaaa, kebaby!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Te baby? Jakie te baby?Może zamiast ananasa i wina wskazana czekolada i kebaby?
Sprawdzenie wskazaneA do mnie właśnie doszły testy. I nie wiem, czy nie przetestować ich wcześniej, czy nie mają jakiś dziwnych kresek, żeby się potem nie nakręcać![]()
Niestety mało jest lekarzy, którzy potrafią połączyć kropki wykraczające poza ich dziedzinę zainteresowania.Ja za to zapisałam się do dietetyczki klinicznejzajmuje się pcos i płodnością. Pomyślałam ze na pewno nie zaszkodzi
zobaczymy, wypełniłam już ankiety i czekam na odzew
bo lekarzy stan ogólny człowieka widzę ze nie obchodzi…a organizm to całość.
wzajemnieCześć dziewczyny miłego dnia dla Was![]()
Hej. W jaki sposób leczona endometrioza?Pozdrowienia dla wszystkich staraczek!
Nie było mnie tu ojejejej, ile czasu... Ale wracam z pewną nadzieją i proszę o zapis na testowanie na 22.04, w moje urodziny
Nie było mnie tu między innymi dlatego, że w zeszłym roku zdiagnozowaliśmy endometriozę i musiałam skupić się najpierw na doprowadzeniu do porządku. Teraz jestem w pierwszym cyklu starań po tej przerwie (łącznie prawie 3 lata bez rezultatów, ale w końcu wiem czemu), a dzisiejsze dwie brązowe plamki dają mi do myślenia!
Miałam laparoskopię z chromotubancją, jeśli dobrze pamiętam nazwę, wyciął mi endometrium z otrzewnej, a potem brałam długie miesiące Probella. To wstrzymuje cykl i pozwala na to, żeby organizm usunął to endometrium spoza macicy i się trochę uspokoił, bo tak to układ immunologiczny był ciągle w stanie akcji. Wyleczyć do końca się tego nie da, przyczyn też nie znamy.Hej. W jaki sposób leczona endometrioza?![]()