annn1
Fanka BB :)
Jeszcze dziś koło południa były bony bo koleżanka napisała do nich i szybko dostała zwrotnego maila z bonem.Ja też nie podawałam, wysłałam maila nie podpisując się, a bon przysłali. Może już im się limit wyczerpał?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeszcze dziś koło południa były bony bo koleżanka napisała do nich i szybko dostała zwrotnego maila z bonem.Ja też nie podawałam, wysłałam maila nie podpisując się, a bon przysłali. Może już im się limit wyczerpał?
A ja wczoraj wieczór wysłałam mejla także nie wiemJeszcze dziś koło południa były bony bo koleżanka napisała do nich i szybko dostała zwrotnego maila z bonem.
Ile płaciłam za 5 tarczycowa?Najlepiej to, co ja dzisiaj: TSH, fT3, fT4, przeciwciała anty-TG i anty-TPO + USG tarczycy. Można też TRAb dodatkowo.
A w kierunku IO to się chyba przede wszystkim krzywą glukozowo-insulinową robi (pomiary na czczo, po 1h i po 2h koniecznie).
Ja wysłałam dziś po informacji od dziewczyn że się załapałam. I dostałam. W tytule i treści maila podałam hasło i nic więcej. Może spróbuj jeszcze raz.A ja wczoraj wieczór wysłałam mejla także nie wiem
No trudno![]()
145zł za pakiet Hashimoto w Alabie +10zł tej nieszczęsnej usługi pielęgniarskiej.Ile płaciłam za 5 tarczycowa?
Może poszukaj w SPAMie albo folderze Oferty czy coś. Ja też nie podałam żadnych danych, tylko w tytule hasło i dostałam.A ja wczoraj wieczór wysłałam mejla także nie wiem
No trudno![]()
Napisz jeszcze raz bo nawet 3 h temu Rozenkowa na Instagramie mówiła o tym programie realizowanym przez jej fundację i zapraszała do zapisow. Najwidoczniej jeszcze mająA ja wczoraj wieczór wysłałam mejla także nie wiem
No trudno![]()
Tak, moja koleżanka tak samo, rano o 9 wysłała maila, przed 12 otrzymała bon.Jeszcze dziś koło południa były bony bo koleżanka napisała do nich i szybko dostała zwrotnego maila z bonem.
Ja bym na Twoim miejscu ponowiła zgłoszenie.A ja wczoraj wieczór wysłałam mejla także nie wiem
No trudno![]()
Właśnie też widziałam i się zdziwiłam bo na stronie diagnostyki pojawiła się informacja, że pula się wyczerpała już jakoś koło południaNapisz jeszcze raz bo nawet 3 h temu Rozenkowa na Instagramie mówiła o tym programie realizowanym przez jej fundację i zapraszała do zapisow. Najwidoczniej jeszcze mają
Osobiście polecam regenerum do pięt. Mojemu mężowi i mi pomoglA ja mam pytanie z innej beczki. Jaki krem polecacie na pękające pięty?