fckathy
Fanka BB :)
oby jednak się okazało, ze tylko raz zatestujeszOoo miesiąc moich urodzin - 08 maja kończę 32 lata. I akurat tak się złożyło, że będę testować dwa razy: 01 maja i 31 maja - tak jeszcze nie miałam![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
oby jednak się okazało, ze tylko raz zatestujeszOoo miesiąc moich urodzin - 08 maja kończę 32 lata. I akurat tak się złożyło, że będę testować dwa razy: 01 maja i 31 maja - tak jeszcze nie miałam![]()
Spróbuje jutro możeW takim razie ja bym już testowała![]()
Mam nadzieje że się udało, dziękujeciąże potwierdza test ciążowy, a później beta. Objawy mają to do siebie, ze lubią zmylić. Dlatego testuj. Ja tez znam swoje ciało i jego powtarzalność, a nieraz wydarza się coś nowego i ani razu nie była to ciąża. Natomiast Tobie oczywiście życzę, żeby jednak nowe objawy potwierdziły to oczekiwane)
Niech pierwsza rzuci testem ta, która nie miała objawów ciążowych mimo braku ciąży ;Dciąże potwierdza test ciążowy, a później beta. Objawy mają to do siebie, ze lubią zmylić. Dlatego testuj. Ja tez znam swoje ciało i jego powtarzalność, a nieraz wydarza się coś nowego i ani razu nie była to ciąża. Natomiast Tobie oczywiście życzę, żeby jednak nowe objawy potwierdziły to oczekiwane)
U mnie wygląda to tak, że jak mam objawy jakiegokolwiek pobolewania, plamienia, wrażliwe cycki, zawroty głowy, itd., nawet od 8dpo to to wszystko PMS. W tym jedynym szczęśliwym cyklu nie miałam ani jednego objawu.Hej dziewczyny które są przed testowaniem, macie jakieś objawy wskazujące ze to może być ciąża? Mnie od ponad tygodnia pobolewa podbrzusze, ból spojenia łonowego i często jajniki kłują, ciągną. Jestem bardzo senna głowa czasem pobolewa i miewam zawrotu głowy. Czasem mnie mdli i najgorzej jest z piersiami. Są jakby obrzekniete widać żyły. Wieczorem jest najgorzej. Hormonalnie u mnie wszytko dobrze, wszystko mam uregulowane.
Byłam w ciąży trzy razy i za każdym razem wyglądało to inaczej - niestety trudno jest ustalić jeden schemat, wg którego nasz organizm będzie działał w określonych okolicznościach.U mnie wygląda to tak, że jak mam objawy jakiegokolwiek pobolewania, plamienia, wrażliwe cycki, zawroty głowy, itd., nawet od 8dpo to to wszystko PMS. W tym jedynym szczęśliwym cyklu nie miałam ani jednego objawu.
Dziś jestem 9dpo i nic mnie nie boli. Kurde, trudno się nie nastawiać, że to jednak może to. Próbuje pilnować głowy, bo to rozczarowanie mnie dobija potem, ale ciężko mi idzie.![]()
Idealnie trafiłaś! Na maj przygotowaliśmy w naszej puli wyłącznie te szczęśliwe! ;DWstępnie proszę o los na 23.05. Tym razem proszę o wygrany.![]()