• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Miałam tak po tych dwóch nieudanych transferach, ale mówię sobie, że te zarodki pewnie były chore, więc lepsze to niż urodzić chore dziecko i cierpieć razem z nim. Damy radę na pewno i nam się uda, ile masz jeszcze zarodków?
Jeszcze 5 🙏🏻 Ten był 5AA, więc wszyscy dawali duże nadzieje 😓
Muszę się z tym pogodzić jeszcze, byłam bardzo pozytywnie nastawiona po raz pierwszy od 3 lat i znowu sprowadzenie do parteru 🖤

Te w penach są najlepsze. Menopur/Mensinorn - z tym to zawsze stresik ze nie cała dawka wróci do skrzykawki 😅 1 raz jak robiliśmy to miałam tak napowietrzny, że złapałam się za głowę 😹
ja to mam chyba troche inaczej, bo mam proszek + 2 strzykawki do zrobienia i 18 pojedynczych strzykawek do podania leku. Więc nie to, że wpuszczam i zasysam z powrotem, ale widziałam, ze i takie są

ja to mam chyba troche inaczej, bo mam proszek + 2 strzykawki do zrobienia i 18 pojedynczych strzykawek do podania leku. Więc nie to, że wpuszczam i zasysam z powrotem, ale widziałam, ze i takie są
to inaczej. Ja całą dawkę na raz.
Ja jak zrobiłam pierwszy raz mensinorm i zapomniałam odpowietrzyć to myślałam, że umrę, przez pół godziny czekałam czy zacznę umierać xD
😹 przy pierwszym takim razie miałam to samo a później to już było mi wszystko jedno

Jeszcze 5 🙏🏻 Ten był 5AA, więc wszyscy dawali duże nadzieje 😓
Muszę się z tym pogodzić jeszcze, byłam bardzo pozytywnie nastawiona po raz pierwszy od 3 lat i znowu sprowadzenie do parteru 🖤
5 to super, będzie dobrze, ja czekam do niedzieli ile mamy zarodków z drugiej stymulacji, jakby przetrwały te wszystkie 7, które się zapłodniły to byłabym niesamowicie szczęśliwa.. ostatnio dwa zarodki się prawidłowo zapłodniły i dwa przetrwały do blastocysty.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry