U
użytkowniczka 212
Gość
Dobra, przyszedł. Jutro zaczynam się kłuć, kontrola w sobotę rano jak rosną ziomki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super, jakie masz amh? Niech się dzieje!Dobra, przyszedł. Jutro zaczynam się kłuć, kontrola w sobotę rano jak rosną ziomki.
1,14, więc jest takie se, Pani doktor określiła je jako niskie.Super, jakie masz amh? Niech się dzieje!
Tak dla mojej ciekawościDobra, przyszedł. Jutro zaczynam się kłuć, kontrola w sobotę rano jak rosną ziomki.
Nie, u mnie będzie badane na każdej wizycie kontrolnejTak dla mojej ciekawościklinika nie karze badać hormonów na początku cyklu? Bo tak obserwuje, ze różnie do tego podchodzą
![]()
U mnie hormony bada się w 10 dcTak dla mojej ciekawościklinika nie karze badać hormonów na początku cyklu? Bo tak obserwuje, ze różnie do tego podchodzą
![]()
Też bym robiła, gdyby nie wczorajszy wynik progesteronuja nawet zrobiłam test, raz żeby wywołać, 2 żeby mieć pewność przed stymulacją, że nic nie ma. Biały jak śnieg, więc okresie przybywaj!!!
Jak to właśnie jest przy transferach, bo niektóre kliniki każą badać progesteron w dzień transferu? Ja tylko 7 dni po transferze miałam badany razem z betąTak dla mojej ciekawościklinika nie karze badać hormonów na początku cyklu? Bo tak obserwuje, ze różnie do tego podchodzą
![]()
Ja mam mieć zrobiony prog i estradiol tego 13 wrz, wiec przed transferem. Tak samo u mnie badali 2-3 dc prog i estradiol, i przed punkcją prog i estradiol. Mam wrażenie, ze tylko u mnie w klinice tak kłująJak to właśnie jest przy transferach, bo niektóre kliniki każą badać progesteron w dzień transferu? Ja tylko 7 dni po transferze miałam badany razem z betą