U
użytkowniczka 212
Gość
wspaniale by było, chciałabym urodzić w czerwcuTo jak dobrze pójdzie to za jakieś dwa tygodnie punkcja, za 3 transfer i wyjdzie czerwcowy bąbelek
I mi będziesz grzać miejsce -afirmacja-![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wspaniale by było, chciałabym urodzić w czerwcuTo jak dobrze pójdzie to za jakieś dwa tygodnie punkcja, za 3 transfer i wyjdzie czerwcowy bąbelek
Mi też proszę grzać, ale u mnie transfer pewnie koniec października, obstawiam halloweenTo jak dobrze pójdzie to za jakieś dwa tygodnie punkcja, za 3 transfer i wyjdzie czerwcowy bąbelek
Mnie jeszcze pytali o wzrost i wagę - moją rozumiem, że to może mieć znaczenie - ale pytali również o męża. Oczywiście nie wiedział ile ważyTak tak dokładnie też tak mieliśmy, myślałam w sumie że więcej informacji ktoś może uzyskać chcąc adoptować zarodek, a tu tylko takie suche informacje..
To też było zawsze moje marzenie, idealny miesiącwspaniale by było, chciałabym urodzić w czerwcu![]()
Idealnie widzisz, mi lipcowe pasuje, bo większe do żłobka pójdziewspaniale by było, chciałabym urodzić w czerwcu![]()
Dzisiaj ma transfer?
Ja miałam jeden termin na koniec marca a drugi na połowę kwietnia, byłam szczęśliwa że akurat całe wakacje ciepło na spacerki no alewspaniale by było, chciałabym urodzić w czerwcu![]()
Jeśli ci nie pasuje to powiesz, że nie dasz rady i tyleej z Waszych doświadczeń: jeśli mam wizytę kontrolną 5dc, jaka jest szansa, że kolejna bedzie w 7dc?
(pytam, bo bardzo by mi nie pasowała w 7dc i mam nadzieję, ze nie będę musiała...)