Gosia0132
Fanka BB :)
Martini zero tez są pyszne ! Ja uwielbiam ten żółty z sokiem pomarańcza /i lub z mango i limonka sokA ja właśnie zrobiłam sobie Martini rosso i mam Zamiar się nim delektować bo następne dopiero po porodzie![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Martini zero tez są pyszne ! Ja uwielbiam ten żółty z sokiem pomarańcza /i lub z mango i limonka sokA ja właśnie zrobiłam sobie Martini rosso i mam Zamiar się nim delektować bo następne dopiero po porodzie![]()
Ja się delektuję właśnie Lechem free truskawka borówkaA ja właśnie zrobiłam sobie Martini rosso i mam Zamiar się nim delektować bo następne dopiero po porodzie![]()
Hej, mogę wiedzieć w jakim wieku jestes i jakoe masz amh? Ja przy pierwszej miałam.podobnu wynik 12 kom, 7 dojrzałych, dwie blastki. Beta zero. Mogę wiedzieć jakoe leki i dawki miałaś w pierwszej i jakie w drugiej procedurze? I w drugiej miałaś ile dni miałaś stymulację? Będę ogromnie wdzięczna za odpowiedź. PozdrawiamU mnie było podobnie, pierwsza stymulacja 13 pęcherzyków a tylko 5 było dojrzałych. Druga stymulacja 16 pęcherzyków i 10 dojrzałych po zastosowaniu innych leków i dawekpierwsza procedura (cała) to tylko 30% szansy na sukces niestety
ale trzymam kciuki, żeby u ciebie wystarczyła ta jedna. Ile pęcherzyków ci naliczyła?
Ja może podniosę Cię na duchu, pierwsza stymulacja 13 pęcherzyków, 5 dojrzałych, 2 blastki niestety dwa razy beta 0.Hej, mogę wiedzieć w jakim wieku jestes i jakoe masz amh? Ja przy pierwszej miałam.podobnu wynik 12 kom, 7 dojrzałych, dwie blastki. Beta zero. Mogę wiedzieć jakoe leki i dawki miałaś w pierwszej i jakie w drugiej procedurze? I w drugiej miałaś ile dni miałaś stymulację? Będę ogromnie wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam
A ja się tak chwaliłam że nie robią mi się siniaki i mam z wczoraj pierwszegoDziś już nie mam siniaka po zastrzykach![]()
Tak, zupełnie normalnie - bez przyspieszania czy opóźnieńPytanie- jak braliście estrofen to okres wam skończył się normalnie ?