U
użytkowniczka 212
Gość
No i łzy mi do oczu naszłyTak to tylko tutaj zostawięmiłego piateczku!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No i łzy mi do oczu naszłyTak to tylko tutaj zostawięmiłego piateczku!
Haha ciekawe jak będzie 10 dniaMelduję, ze po drugiej dawce zastrzyków czuję się wyśmienicie, mam dużo energi i mam dobry humor, nic mnie nie boli i nic mi nie jest![]()
ciekaweHaha ciekawe jak będzie 10 dnia![]()
No pewnie też się cieszyłam z zastrzykówciekawezdaję sobie sprawę, że to dopiero początek, ale ogólnie jaram się tym wszystkim i się cieszę, więc tak opisuję swoje uczucia
![]()
a to u mnie zawsze leci jak szalona, mogą mnie kłuć i 5x dziennie, nie robi mi toNo pewnie też się cieszyłam z zastrzykówa jak mi pobierają krew to mi słabo
mi żeby pobrać krew nieraz się wbijają 3x, najgorzej jak w klinice raz nie mogli to mi z dłoni pobierały dwie panie bo jedna nie mogła, teraz jak myślę to też mi słabo![]()
U mnie ostatnio było to samo, musialam przyjsc kolejnego dnia...a jak jeszcze Pani pielęgniarka rzuciła "o, żyła pękła" to zrobiłam się zielona na twarzyNo pewnie też się cieszyłam z zastrzykówa jak mi pobierają krew to mi słabo
mi żeby pobrać krew nieraz się wbijają 3x, najgorzej jak w klinice raz nie mogli to mi z dłoni pobierały dwie panie bo jedna nie mogła, teraz jak myślę to też mi słabo![]()
Tak się zastanawiam, dzisiaj 7dc a ja nadal plamie, tak sporoTak, zupełnie normalnie - bez przyspieszania czy opóźnień