Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja na pewno będę brała wolne na dzień transferu (myślałam o urlopie jako opcji) a po to również się waham. Prawdopodobnie wezmę pary dni poDziewczyny kolejne pytanie z kategorii na pewno już to było omawiane: czy powinnam wziąć wolne w dniu i dzień po transferze? Mam taką pracę, która jest siedząca, ale bywa czasami stresująca. Prowadzę restaurację i nie raz dużo ludzi coś ode mnie chce, a akurat na środę mam jakies ważne spotkania poustawiane i się zastanawiam, czy je robić czy odwołać.
a co bierzesz na sen?Całą noc nie mogłam spaćjeszcze mi się przypomniało, że będziemy mieli też embryoglue i assisted hatching i zaczęłam czytać w internetach o tym, nim się obejrzałam to już była 6 rano
już się boję co będzie bliżej transferu, chyba zwiększę dawkę leków na sen
![]()
dostałam kartę informacyjną po transferze i jest tam zdjęcie podawanego zarodkaale super, ciekawe jak będzie w Gamecieostatnio na wizycie pytałam czy partner będzie mógł być ze mną, to niestety nie, może sobie na poczekalni posiedziec
O super!dostałam kartę informacyjną po transferze i jest tam zdjęcie podawanego zarodkamonitor miałam tak ustawiony że widziałam moment podania
Ja mam leki zapisane od psychiatry, na noc biorę trittico. muszę korzystać póki mogę braća co bierzesz na sen?![]()
ja też biorę trittico xDJa mam leki zapisane od psychiatry, na noc biorę trittico. muszę korzystać póki mogę brać![]()
i jak Ci się śpi?ja też biorę trittico xD
teraz dobrze, nawet bardzo dobrze. Ale wiesz, dla mnie trittico to trochę cukierki w porównaniu z tym co brałami jak Ci się śpi?![]()