Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Że chłopczyk, a nie ukrywam, że byłam bardziej nastawiona na dziewczynkęA co powiedział lekarz?
I myślisz, ze ktoś tu zobaczy po jednym zdjęciu dziewczynkę, ktorej lekarz nie widział biorąc pod uwagę całe badanie?Że chłopczyk, a nie ukrywam, że byłam bardziej nastawiona na dziewczynkę
Chyba pocieszenia szukamI myślisz, ze ktoś tu zobaczy po jednym zdjęciu dziewczynkę, ktorej lekarz nie widział biorąc pod uwagę całe badanie?![]()
Rozczarowanie płcią się zdarza. Mam nadzieję, że wkrótce oswoisz się z faktem, że masz chłopaczka. Trzymaj się!Chyba pocieszenia szukam![]()
Na pewno, ale pierwszy moment poczułam się gorsza mamą że mam takie myśliRozczarowanie płcią się zdarza. Mam nadzieję, że wkrótce oswoisz się z faktem, że masz chłopaczka. Trzymaj się!
Nieeee, normalneNa pewno, ale pierwszy moment poczułam się gorsza mamą że mam takie myśli![]()
No nic czekam na badania połówkowe jeszcze i po drugim potwierdzeniu czas zacząć kompletować wyprawkęNieeee, normalnetylko duzo osob o tym nie mówi