reklama
Alineaxx
Początkująca w BB
Że chłopczyk, a nie ukrywam, że byłam bardziej nastawiona na dziewczynkęA co powiedział lekarz?
Lady Loka
Fanka BB :)
I myślisz, ze ktoś tu zobaczy po jednym zdjęciu dziewczynkę, ktorej lekarz nie widział biorąc pod uwagę całe badanie?Że chłopczyk, a nie ukrywam, że byłam bardziej nastawiona na dziewczynkę
Alineaxx
Początkująca w BB
Chyba pocieszenia szukamI myślisz, ze ktoś tu zobaczy po jednym zdjęciu dziewczynkę, ktorej lekarz nie widział biorąc pod uwagę całe badanie?
ver6ena
Zaangażowana w BB
Rozczarowanie płcią się zdarza. Mam nadzieję, że wkrótce oswoisz się z faktem, że masz chłopaczka. Trzymaj się!Chyba pocieszenia szukam
Alineaxx
Początkująca w BB
Na pewno, ale pierwszy moment poczułam się gorsza mamą że mam takie myśliRozczarowanie płcią się zdarza. Mam nadzieję, że wkrótce oswoisz się z faktem, że masz chłopaczka. Trzymaj się!
Lady Loka
Fanka BB :)
Nieeee, normalne tylko duzo osob o tym nie mówiNa pewno, ale pierwszy moment poczułam się gorsza mamą że mam takie myśli
reklama
Alineaxx
Początkująca w BB
No nic czekam na badania połówkowe jeszcze i po drugim potwierdzeniu czas zacząć kompletować wyprawkęNieeee, normalne tylko duzo osob o tym nie mówi