będzie dobrzeTeż biorę trititto i tak jak dziewczyny wspominały w przypadku ciąży trzeba z lekarzem rozważyć korzyści i ryzyko.
U mnie dzisiaj @ i jutro pierwszy zastrzyk. To moja pierwsza procedura więc stres jest mega![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
będzie dobrzeTeż biorę trititto i tak jak dziewczyny wspominały w przypadku ciąży trzeba z lekarzem rozważyć korzyści i ryzyko.
U mnie dzisiaj @ i jutro pierwszy zastrzyk. To moja pierwsza procedura więc stres jest mega![]()
kurcze, progesteron zazwyczaj działa hamująco na krwawienie, wiec dziwne, że zaczęłaś plamić. Ja bym się od razu jutro skontaktowała z lekarzem/ kliniką i na pewno nie podejmowała decyzji samodzielnie. Jesteś w procedurze czy starania naturalne w tym cyklu?Dziewczyny, lekarz zalecił w tym cyklu brać od 16 do 25 dnia progesteron oraz ertrofem, oraz od początku cyklu biorę też biosteron. Problem polega na tym że dostałam plamienia (21dc), ale czuję że rozkręci się to na miesiączkę.. dodam że zawsze mam regularne (27-29dni).. czy może to być przez te leki? I czy mysliscie że powinnam przestać je brać w takiej sytuacji?
No właśnie dziwne to wszystko.. w tym cyklu naturalnie, w kolejnym mamy zacząć znowu stymulacje. Jutro na pewno będę się kontaktować z lekarzemkurcze, progesteron zazwyczaj działa hamująco na krwawienie, wiec dziwne, że zaczęłaś plamić. Ja bym się od razu jutro skontaktowała z lekarzem/ kliniką i na pewno nie podejmowała decyzji samodzielnie. Jesteś w procedurze czy starania naturalne w tym cyklu?
a wykluczasz plamienie implantacyjne? Bo to by pasowało na 21 dcNo właśnie dziwne to wszystko.. w tym cyklu naturalnie, w kolejnym mamy zacząć znowu stymulacje. Jutro na pewno będę się kontaktować z lekarzem
zleci w mgnieniu okaTeż biorę trititto i tak jak dziewczyny wspominały w przypadku ciąży trzeba z lekarzem rozważyć korzyści i ryzyko.
Zastanawiałam się nad tym, ale owulacje miałam 6-7 dni temu, więc czy to nie byłoby za szybko na implatacyjne ?a wykluczasz plamienie implantacyjne? Bo to by pasowało na 21 dc
nie, to właśnie pasuje. Koniecznie bierz leki zgodnie z zaleceniami i jutro dzwon di kliniki. A pojutrze zrób testZastanawiałam się nad tym, ale owulacje miałam 6-7 dni temu, więc czy to nie byłoby za szybko na implatacyjne ?
Dokładnie tak zrobię, zobaczę czy to plamienie się rozkręci czy nie.. ale nie chce się też nakręcaćnie, to właśnie pasuje. Koniecznie bierz leki zgodnie z zaleceniami i jutro dzwon di kliniki. A pojutrze zrób test![]()