Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a czemu nie?A po ivf normalnie można prowadzić ciążę w lux/medi od samego początku? I jak tak, to trzeba informować o tym lekarza? Że ivf miało miejsce?![]()
Oczywiście że można a czemu nie. Ciąża to ciąża, myślę że nie ma różnicy, oprócz tego ze po inf się bierze do jakiegoś czasu leki.A po ivf normalnie można prowadzić ciążę w lux/medi od samego początku? I jak tak, to trzeba informować o tym lekarza? Że ivf miało miejsce?![]()
Kiedyś czytałam że w Medi nie można było rzeczywiście prowadzić ciąży po IUI/ivf. Ale dzwoniłam w zeszłym tygodniu na infolinię i nie ma kompletnie żadnych wykluczeń. Jak mialam rozmowę z położną „potwierdzenie ciąży” to pytała czy ciąża w wyniku leczenia niepłodności i jakie zabiegi przechodziłam i tyle. Więc bez stresu ze trzeba coś ukrywaćA po ivf normalnie można prowadzić ciążę w lux/medi od samego początku? I jak tak, to trzeba informować o tym lekarza? Że ivf miało miejsce?![]()
Mogło Cię zmylić to że dziewczyny często pisały że w medi/luxmed lekarze nie chcą dawać skierowań na krew, badań, mówią że nie zajmują się niepłodnością i odsyłają do kliniki. Ale ciąża to ciąża.A po ivf normalnie można prowadzić ciążę w lux/medi od samego początku? I jak tak, to trzeba informować o tym lekarza? Że ivf miało miejsce?![]()
A czemu takie myśli?Mój maluch ma się dobrzeCiekawe czy tam nie ma dwójki coraz bardziej mam taką myśl
5 dpt 23,150. 7 dpt 73,330. 9 dpt 200,950 zastanawiam się czy jeszcze robić
Każdy możeProszę o wpisanie wizyta 2.10 mam nadzieję ,że zobaczę już serduszko to będzie 25 dpt zastanawiam się czy zarodek 5 dniowy blastocysta 5 AA może się podzielićWiecie coś na ten temat ???
mam nadzieje, ze tak, bo marzę o bliźniakachProszę o wpisanie wizyta 2.10 mam nadzieję ,że zobaczę już serduszko to będzie 25 dpt zastanawiam się czy zarodek 5 dniowy blastocysta 5 AA może się podzielićWiecie coś na ten temat ???