reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

reklama
Przepraszam, że się wtrące niezapisana i w wątek z czwartku. U nas biochemy, przy dobrych wynikach nasienia. Później morfologia 0% a ciąża zdrowa, donoszona. Jedyne co się zmieniło to to, że brałam acard przed i w trakcie ciąży. Ale czy to akurat pomogło nigdy się nie dowiem. Zbadałabym przede wszystkim pakiet na trombofilie i wymazy ureaplasma, mycoplasma i bakteriologiczny.
ale dostałaś takie zalecenia przez lekarza ? Robiłaś badania czy dał ci profilaktyczne ?

Jestem wkurzona .Nie wiem przyjmuje lek na tarczycę on w tym cyklu tak namieszał?
Czy jak będę robić prolaktyne zrobić też proga I coś jeszcze?

Jestem wkurzona .Nie wiem przyjmuje lek na tarczycę on w tym cyklu tak namieszał?
Czy jak będę robić prolaktyne zrobić też proga I coś jeszcze?
Prolaktyne robisz na początku cyklu, więc robienie w tym samym czasie proga nie ma sensu.
Mi można okres wpisac
Jeszcze szybciej dostałam powinno być jutro .
9 dni po owulacji dostałam okres .
A to numer .
Poczekam na wizytę. Bo ewidentnie ten progesteron jest nie tak
Przykro mi, dobrze, że już niedługo masz wizytę, porozmawiaj o wszelkich swoich wątpliwościach, lekarz powinien ustosunkować się do wyników i podjąć jakieś kroki. Na pewno powinien wziąć pod uwagę kwestię krótkiej fazy lutealnej i progesteronu.

no najpóźniej jutro. Miałam nadzieję, że jednak dziś zadzwonią ale chyba się nie zanosi...
No tak normalnie wytrzymuję. Nie myślę obsesyjnie, ale chciałabym już wiedzieć...
Trzymam kciuki za Waszych wojowników💜 wiele z Nas czeka na dobre wieści od Ciebie. Nie zazdroszczę tego czekania, ale to nieodłączny element starań niestety🙄. Na ostatni moment informacji o zarodkach ile ich było?

reklama
Dziewczyny, czy wiecie ile czasu trzeba odczekać ze staraniami, jeśli mąż jest na antybiotyku? (Przez tydzień, 3x dziennie. Antybiotyk po wyrwaniu 8ki)

I ile z ewentualnym badaniem nasienia?

Do góry