• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

@StaraStaraczka jak po USG?
@Patka2207 ibuprom i do spania 😊
@LadyCaro cudnie 😍

Ja chyba będę musiała sie wybrać do mojej masażystki albo do lekarza od 3 nocy tak mnie bolą plecy na wysokości żeber że obrócenie się na bok graniczy z cudem, a rano jak wstaje to jecze z bólu. Później jak to rozchodze jest lepiej ...
W środę jeden pęcherzyk był 23 a drugi 18 czy 19mm. Obstawiam, że wczoraj wieczorem była owulacja, bo dzisiaj skok temperatury. Ale idę po pracy do gina potwierdzić, czy pękło i czy jest ciałko żółte itp. Więc napiszę wieczorem jak to wygląda ostatecznie

reklama
skoro jest drugi pęcherzyk to działaj jeszcze (może się uda) bo to może być druga szansa
Lekarz w środę od niechcenia rzucił, że ten mniejszy już nie pęknie, ale wyjaśnić nic nie chciał. No, ale to Luxmed.

Działaliśmy rano we wtorek, środę i czwartek, dzisiaj przerwa. Jeśli na USG popołudniu wyjdzie że jeszcze warto działać to wieczorem poprawimy.

@StaraStaraczka jak po USG?
@Patka2207 ibuprom i do spania 😊
@LadyCaro cudnie 😍

Ja chyba będę musiała sie wybrać do mojej masażystki albo do lekarza od 3 nocy tak mnie bolą plecy na wysokości żeber że obrócenie się na bok graniczy z cudem, a rano jak wstaje to jecze z bólu. Później jak to rozchodze jest lepiej ...
Odcinek piersiowy odpowiedzialny jest za rotację tułowia. Przy np naiwnemu napięciu , przeciążeniu bądź neuralgii międzyżebrowej moga wystąpić takie objawy. Polecam wizytę u Fizjo czy masażystki. Pracuję w tym zawodzie

reklama
Odcinek piersiowy odpowiedzialny jest za rotację tułowia. Przy np naiwnemu napięciu , przeciążeniu bądź neuralgii międzyżebrowej moga wystąpić takie objawy. Polecam wizytę u Fizjo czy masażystki. Pracuję w tym zawodzie
dzięki, mam pracę siedząca 8-9h dziennie. Ramiona i kark często mnie bolą, ale na wysokości żeber jeszcze mnie nie bolało więc trochę sie przestraszyłam. W przyszłym tygodniu pójdę do mojej masażystki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry