klaudia16
Fanka BB :)
czyli nie muszę mieć potwierdzonej owu bo gdzieś widziałam że pisali że może blokować owulacjęJak brałam na własną rękę jeszcze przed badaniami, to zaczynałam po okresie i jak przychodził kolejny odstawiłam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
czyli nie muszę mieć potwierdzonej owu bo gdzieś widziałam że pisali że może blokować owulacjęJak brałam na własną rękę jeszcze przed badaniami, to zaczynałam po okresie i jak przychodził kolejny odstawiłam.
Acard to lek o działaniu przeciwzakrzepowym, ja mam go zalecony brać cały cykl (przez ginekologa, immunologa), na pewno nie blokuje owulacji.czyli nie muszę mieć potwierdzonej owu bo gdzieś widziałam że pisali że może blokować owulację
Nie musiałam. Okres przyszedł@spekoppar_ Testowałaś dziś?
To może o duphaston chodzilo, ze blokuje owu, jesli zacznie się go brać w ciemno, za wcześnieczyli nie muszę mieć potwierdzonej owu bo gdzieś widziałam że pisali że może blokować owulację
okej dziękuję , to myślę że kupię i zacznę brać już , będę jutro w 8 DC myślisz że nie ma znaczenia że teraz zacznę ?Acard to lek o działaniu przeciwzakrzepowym, ja mam go zalecony brać cały cykl (przez ginekologa, immunologa), na pewno nie blokuje owulacji.
Tak, ja dostałam właśnie na to Accofil (brak kirów implantacyjnych).Dziewczyny, właśnie zobaczyłam, że mam przepisany accofil do leków na stymulację owulacji. Czy to ma może związek z brakiem kirów implantacyjnych? Nie pamiętam dokładnie co mówiła o tym lekarka, a coś mi się kojarzy, że chyba o te kiry chodzi.
Jeśli chcesz, to możesz zacząć.okej dziękuję , to myślę że kupię i zacznę brać już , będę jutro w 8 DC myślisz że nie ma znaczenia że teraz zacznę ?
A jak je brałaś? Bo ja mam zalecone w 5,10 i 15 dniu cyklu.Tak, ja dostałam właśnie na to Accofil (brak kirów implantacyjnych).