Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jakby znieczulenia nie ma się czego bać , nie czujesz nic , podają dożylnie i zasypiasz , budzisz się już po wszystkim . Później brzuch ciągnie , potrzeba czasu żeby dojść do siebie gdzies po tygodniu czułam się dobrze .Jak zabieg? Bardzo się boję… znieczulenie ogólne będę miała pierwszy raz w życiu. Ból jest nie do opisania……….![]()
Ja miałam ogólne znieczulenie do operacji plus laparoskopie z tym, że mi pękł już jajowód i krew w otrzewnej Była.Jak zabieg? Bardzo się boję… znieczulenie ogólne będę miała pierwszy raz w życiu. Ból jest nie do opisania……….![]()
Dziękuję![]()
Jak się czujesz ?Zbadałam. Mogłaś przeczytaj powyżej. Czekam na zabieg usunięcia jajowodu już. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Zgadnij jak się czuć może. Psychicznie przeturbowana, fizycznie zapewne też bo to cięcie jest jak na CC i boli później okropnieJak się czujesz ?
Dlatego się pytam się jak się czuje. Może potrzebuje się wygadać i wylać swoje żale.Zgadnij jak się czuć może. Psychicznie przeturbowana, fizycznie zapewne też bo to cięcie jest jak na CC i boli później okropnie![]()