• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Ja już po wizycie i w sumie nadal czekanie... Dzisiejsza ,,wizyta" okazała się tylko podpisaniem regulaminu i teraz czekanie do 6 tygodni na zaproszenie na badania. Później z wynikami wizyta. Ehh chyba oszaleje przez ten czas. Nie myślałam, że taka kolejka na same badania będzie. Ciekawe ile później trzeba będzie czekać na wyniki wymazów i krwi. 😪
Gdzie chodzisz?

reklama
apropo obłożenia, to np moja koleżanka w tym miesiącu ma transfer mrożaka i jak wróciłą z wizyty to też mówiła, że jest takie obłożenie jeśli chodzi o transfery, że nie mają miejsca i część par kierują na kolejne miesiace.
„podejdziemy do ivf po wakacjach” pomyślało kilka tysięcy par ;)
Oczywiście bez urazy dla nikogo, sama miałam taki pomysł 🙈

Ja miałam wczoraj punkcję, podeszłam do tego z ogromną nadzieja bo poprzednim razem pobrali jedną komórkę. W sobotę byłam na podglądzie, 2 pęcherzyki były super, trzeci jeszcze z nadzieją że podrośnie.. pobrali mi jedną "super" komórkę, a dzisiaj już zadzownili z kliniki że niestety się nie zapolodniła.. nie wiem co mam już teraz zrobić.. wydaje mi się że takiej sytuacji zostanę wykreślona z programu.. nie mam pojęcia co robić, a najgorsze jest to że czuję ogromy smutek ale tez dziwny spokój, bo chyba doszło do mnie że to koniec 😭

Ja miałam wczoraj punkcję, podeszłam do tego z ogromną nadzieja bo poprzednim razem pobrali jedną komórkę. W sobotę byłam na podglądzie, 2 pęcherzyki były super, trzeci jeszcze z nadzieją że podrośnie.. pobrali mi jedną "super" komórkę, a dzisiaj już zadzownili z kliniki że niestety się nie zapolodniła.. nie wiem co mam już teraz zrobić.. wydaje mi się że takiej sytuacji zostanę wykreślona z programu.. nie mam pojęcia co robić, a najgorsze jest to że czuję ogromy smutek ale tez dziwny spokój, bo chyba doszło do mnie że to koniec 😭
Kochana a jakie amh i ile razy podchodziłaś do procedury? Ile macie lat

A bierzecie pod uwagę komórkę dawczyni? Dofinansowanie chyba również jest możliwe w takim przypadku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry